Newsroom

Newsroom

Όλοι στη μάχη του Αγίου Βαλεντίνου

Η ημέρα των ερωτευμένων, λαμπερή κι απαστράπτουσα, είναι εδώ για να μας θυμίσει ότι τα πιο σκληρά παιχνίδια γίνονται στον υπόκοσμο και στα ζευγάρια.

λουλουυδια

Απειλές, εκβιασμοί, μεθοδεύσεις, μάχες… Ένας όλεθρος στο όνομα της αγάπης και του έρωτα, όπου άνθρωποι εκστασιάζονται ή καταρρέουν υπό την επήρεια συναισθηματικής μέθης.

Το αλκοόλ ρέει, τα δάκρυα ρέουν, ποιήματα γράφονται, επιστολές χαράς ή πόνου συντάσσονται, καρδιές αναγαλλιάζουν ή ματώνουν. Και μέσα σ’ αυτή την παθιασμένη ατμόσφαιρα μπαίνει ένας, ανάβει τα φώτα, κλείνει τη μουσική, κάθεται ατάραχος στη καρέκλα, ανάβει το πούρο του, συστήνεται, Ζακ Λακάν, ψυχαναλυτής και λέει αργά: το να ερωτεύεσαι είναι να δίνεις κάτι που δεν έχεις σε κάποιον που δεν το θέλει.

Το αίμα των ερωτευμένων παγώνει κι είναι βέβαιο ότι κάτι πολύ τρομαχτικό θα ακολουθήσει. Ευτυχώς, ευτυχώς, πριν καταρρεύσει το σύμπαν βγαίνει η κυρία, συστήνεται, Άντζελα Δημητρίου, αοιδός και θέτει το μεγάλο ερώτημα «και ποια θυσία ποια θυσία έχει κάνει αυτή για σένα». Κι  όλα ξαναγίνονται όπως πρέπει!

Του αγίου Βαλεντίνου σήμερα κι ό,τι και να λέτε ο έρωτας είτε μονόπλευρος είτε αμοιβαίος, με ή χωρίς τριαντάφυλλα, με ή χωρίς σοκολατάκια, θα αναστατώνει και θα ορίζει το νου και τα σώματα των ανθρώπων. Κάποιων για μια ζωή, άλλων για κάποιες φορές.

Το Κουτί της Πανδώρας σας εύχεται χρόνια πολλά και μ΄ έναν πόνο!

Στη φυλακή πολύ γνωστός δικηγόρος της Αθήνας – Καταδικάστηκε για βιασμό δύο παιδιών

δικαιοσύνη 1

Στη φυλακή πολύ γνωστός δικηγόρος της Αθήνας – Καταδικάστηκε για βιασμό δύο παιδιών

Ο 64χρονος δικηγόρος από την πρώτη στιγμή αρνήθηκε τις αποδιδόμενες σε βάρος του κατηγορίες, ισχυριζόμενος…