Ολλανδία: Η πανδημία έφερε στιγμή οπαδικής μαγείας που έγινε viral

Η  προπόνηση που έγινε viral στο διαδίκτυο σε όλο τον πλανήτη, έκανε τους οπαδούς της ερασιτεχνικής Ολλανδικής ομάδας  Quick Boys  τους πιο δημοφιλής 

FFlnCotWQAAyQhs

Η απαγόρευση προπονήσεων σε συγκεκριμένες ώρες, οδήγησε στην απίστευτη στήριξη μιας ομάδας Γ’ κατηγορίας στη χώρα που έκανε το πρόγραμμά της στις 5:00 το πρωί!

Τα μέτρα κατά της πανδημίας που έχουν παρθεί στην Ολλανδία, είναι πολλά. Ένα απ’ αυτά απαγορεύει τις ερασιτεχνικές ομάδες να προπονούνται συγκεκριμένες ώρες. Για την ακρίβεια από τις 17:00 το απόγευμα μέχρι τις 5:00 το επόμενο πρωί! 

Ωστόσο οι παίκτες αυτών των ομάδων εργάζονται. Γιατί δεν έχουν μεγάλες οικονομικές απολαβές από το άθλημα τους. Κι έτσι οι προπονήσεις γίνονταν το απόγευμα, που οι αθλητές γύρναγαν από την δουλειά τους.

 

Το νέο μέτρο όμως έφερε προβλήματα. Και στην Quick Boys αποφάσισαν να κάνουν προπονήσεις στις 05:00 το πρωί. Για να μπορούν μετά οι παίκτες να πάνε στις δουλειές τους. Αλλά και να μην χάνουν την εκγύμναση τους. Το εντυπωσιακό στην υπόθεση, δεν είναι η προπόνηση στις 5:00 το πρωί. Αλλά η απίστευτη στήριξη των οπαδών της μικρής αυτής ομάδας στην Ολλανδία. Εκατοντάδες οπαδοί πήγαν στο γήπεδο στις 5:00 τα ξημερώματα!

Άναψαν δεκάδες καπνογόνα και αποθέωσαν τους παίκτες που μπήκαν στη διαδικασία αυτή, για το καλό της ομάδας που αγαπούν. Η  προπόνηση έγινε viral με το βίντεο να έχει γυρίσει όλο  τον πλανήτη. Δείχνοντας την αγάπη του φιλάθλου προς την ομάδα του. Που μπορεί να τον οδηγήσει στο να κάνει ακραία πράγματα.

 

Θεσσαλονίκη: Σύλληψη αστυνομικού που επιχείρησε να πάρει αναρρωτική με ψευδείς ιατρικές βεβαιώσεις

6070988

Θεσσαλονίκη: Σύλληψη αστυνομικού που επιχείρησε να πάρει αναρρωτική με ψευδείς ιατρικές βεβαιώσεις

Ο συλληφθείς αστυνομικός θα οδηγηθεί ενώπιον του αρμόδιου Εισαγγελέα

Ολυμπιακοί Αγώνες- Το απόλυτο φιάσκο : Ακύρωσαν το γκολ της Αργεντινής δύο ώρες μετά το ματς! (video)

argentina

Ολυμπιακοί Αγώνες- Το απόλυτο φιάσκο : Ακύρωσαν το γκολ της Αργεντινής δύο ώρες μετά το ματς! (video)

Διακοπή, ένταση και ένα γκολ που ακυρώθηκε δύο ώρες αφότου σημειώθηκε είχε το μενού στο…