Newsroom

Newsroom

Όλη η αλήθεια για την εμπλοκή της Μαργαρίτας Παπανδρέου

Η εμπλοκή του ονόματος της Μαργαρίτας Παπανδρέου στην υπόθεση της λίστας, δεν είναι τίποτα άλλο από την μεταφορά στον εισαγγελέα…

Η εμπλοκή του ονόματος της Μαργαρίτας Παπανδρέου στην υπόθεση της λίστας, δεν είναι τίποτα άλλο από την μεταφορά στον εισαγγελέα Πεπόνη, μιας συζήτησης σε σύσκεψη του ΣΔΟΕ στις 2 Οκτωβρίου 2012. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, το στέλεχος του ΣΔΟΕ, Νίκος Λέκκας διαμαρτυρήθηκε στη σύσκεψη γιατί δεν δίνεται η λίστα για έλεγχο.

Μετέφερε μάλιστα την φημολογία της εποχής πως όλοι πιστεύουν πως στη λίστα υπάρχουν πολιτικά πρόσωπα. Είπε συγκεκριμένα “πολλοί πιστεύουν πως θέλουν κάποιους να καλύψουν γιατί υπάρχουν ονόματα πολιτικών. Ακόμη και της Μαργαρίτας Παπανδρέου ακούστηκε”.

Δέκα μέρες αργότερα, το στέλεχος του ΣΔΟΕ Βαγγέλης Καραμάνος, κατέθεσε στον Πεπόνη την ανησυχία που υπήρχε στο ΣΔΟΕ την εποχή εκείνη για την λίστα, μεταφέροντας μάλιστα τον σχετικό διάλογο της σύσκεψης ο οποίος αποδείκνυε πως τα στελέχη του ΣΔΟΕ δεν γνώριζαν τίποτα.

Αυτός ο διάλογος λοιπόν που εξέφραζε το παράπονο στελεχών του ΣΔΟΕ γιατί δεν είχαν γνώση της λίστας με αποτέλεσμα να παράγονται φημολογίες, εμφανίστηκε ως εμπλοκή της Μαργαρίτας Παπανδρέου. Χθες τα συγκροτήματα Τύπου, το εμφάνισαν ως σχέση με τη λίστα. Η θέση του HOT DOC είναι γνωστή από χθες. Πέρασαν δύο χρόνια με φημολογία για το ποιός είναι στη λίστα. Τώρα επιχειρούν να περάσουν δύο ακόμη με σενάρια ποιός είναι πίσω από τη λίστα. Για μια ακόμη φορά υπεκφεύγουν. Το θέμα είναι να ελεγχθεί τώρα η λίστα