Θίχτηκε η νεοφιλελεύθερη ηθική του Μητσοτάκη από τη δήλωση Παυλόπουλου: "Να μην δίνουμε αφορμές για παρερμηνείες"

Το σχόλιο του Κυριάκου Μητσοτάκη προκάλεσε η δήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας για το ρόλο που πρέπει να διαδραματίζει το νόμισμα στο βιοπορισμό των ανθρώπων.

5729e1121dc524bf258b45c4

«Πάντων χρημάτων μέτρον άνθρωπος» είπε ο αρχικά ο Προκόπης Παυλόπουλος και μετά το σάλο από τα γνωστά Μέσα έδωσε και την ερμηνεία: «Το νόμισμα αποκτά νόημα μόνον όταν εξυπηρετεί τον άνθρωπο».

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο ΠτΔ προβαίνει σε αυτή τη δήλωση, όμως ο Κυριάκος Μητσοτάκης απ’ ό,τι φάνηκε θίχτηκε από τα λεγόμενα του κ. Παυλόπουλου και για αυτό προέβη στο εξής σχόλιο: «Να μην δίνουμε αφορμές για παρερμηνείες».

Εξ ορισμού η δήλωση του Προέδρου δεν εγείρει παρερμηνείες, όμως ο κ. Μητσοτάκης τις εντόπισε και συνέχισε, μάλιστα, λέγοντας: «Είμαι βέβαιος ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας στηρίζει αμετακίνητα την εθνική στρατηγική επιλογή για μια ισχυρή Ελλάδα στον πυρήνα μιας ισχυρής Ευρώπης. Την επιλογή αυτή οφείλουμε να την υπηρετούμε όλοι, χωρίς να δίνουμε αφορμές για παρερμηνείες».

Άλλωστε, είναι γνωστό από ποιον πολιτικό χώρο προέρχεται ο Προκόπης Παυλόπουλος, όπως γνωστές είναι και οι πιέσεις που άσκησε στον πρωθυπουργό κατά το διάστημα της περσινής διαπραγμάτευσης για να μείνει η χώρα στην Ευρωζώνη.

Viral φίλος του Ολυμπιακού που σουβλίζει το αρνί και… τεμαχίζει με μπαλτά εμφάνιση της Άστον Βίλα!

aston villa olympiacos 19252

Viral φίλος του Ολυμπιακού που σουβλίζει το αρνί και… τεμαχίζει με μπαλτά εμφάνιση της Άστον Βίλα!

Ένας φίλαθλος του Ολυμπιακού αποφάσισε να γιορτάσει το Πάσχα με έναν ιδιαίτερο τρόπο

ΗΠΑ: Βάναυση αστυνομική βία σε Ιταλό φοιτητή – Τον έδεσαν και τον κακοποίησαν (video)

via2

ΗΠΑ: Βάναυση αστυνομική βία σε Ιταλό φοιτητή – Τον έδεσαν και τον κακοποίησαν (video)

«Σεβαστείτε τα δικαιώματά μου» έλεγε στους αστυνομικούς, φωνάζοντας από τους φρικτούς πόνους επί 13 λεπτά