Οι υπουργοί της κυβέρνησης σχολιάζουν τους "Παραιτηθείτε" στο Twitter

Δηλώσεις και μετά την ολοκλήρωση της συγκέντρωσης του «Παραιτηθείτε» στην πλατεία Συντάγματος προχώρησαν κυβερνητικά στελέχη. Υπουργοί της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ φαίνεται πως επέλεξαν να κρατήσουν τη στάση που είχαν και πριν τη διεξαγωγή της διαδήλωσης.

57627d7b1dc524b36f8b4701

Μετά τα περί «εχθρικού κινήματος» που δήλωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβάσλη, τα περί διαδηλωτών με «γουνάκια και βραχιόλια» του υπουργού Εσωτερικών Πάνου Κουρουμπλή και τα «καπελάκια» του Γιώργου Κυρίτση, ήρθαν «πρωτοκλασάτα» στελέχη της κυβέρνησης να «ειρωνευτούν» τη διαδήλωση της Τετάρτης.

Συγκεκριμένα, σχολιάζοντας στο Twitter, ο υπουργός Εργασίας, Γιώργος Κατρούγκαλος διερωτήθηκε πού είναι ο «κύριος με τη σαμπάνια», η γνωστή «φιγούρα» του κινήματος «Μένουμε Ευρώπη».

Γράφει χαρακτηριστικά: «Πού είναι ο κύριος με την σαμπάνια; Λειψανδρία στους παραιτηθείτε ή θα κάνει εμφάνιση αργότερα;».

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης προτίμησε να σχολιάσει περί «Τανάγρας και ελικοπτέρων» στον προσωπικό του προφίλ στο Facebook.

Γράφει χαρακτηριστικά:

«Μόλις επέστρεψα από την Τανάγρα όπου πήγαμε μαζί με τον υπουργό εθνικής Αμυνας για να επιστρέψουμε τα ελικόπτερα που είχαν προσγειωθεί στη Βουλή για να φυγαδεύσουν την κυβέρνηση λόγω της συγκέντρωσης των Παραιτηθείτε .Κουραστική δουλειά … ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ :Τέτοιο ΚΑΖΟ ουτε οι πιο απαισιόδοξοι από την αντιπολίτευση δεν το περίμεναν . Συμπέρασμα -ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ -Ο λαός ειναι πικραμένος ΑΛΛΑ ΕΛΠΙΖΕΙ ΑΚΟΜΑ ΣΕ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΔΙΑΨΕΥΣΟΥΜΕ .Δουλειά-δουλειά-δουλειά ..».


Με σχετική ειρωνεία σχολίασε το «Παραιτηθείτε» και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος. Στη μια από τις δυο αναρτήσεις που έκανε στο Twitter, αναφέρθηκε και στην Άννα Παναγιωταρέα, η οποία συμμετείχε στη συγκέντρωση.

Αναλυτικά γράφει:

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…