Οι Villagers of Ioannina City έρχονται στο Λυκαβηττό

Οι αγαπημένοι Χωριάτες του ελληνικού κοινού κλείνουν την εποχή του Υδροχόου με μια μεγάλη συναυλία στο ανακαινισμένο θέατρο.

villagers of ioannina city e1577107384150

Ήταν Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2019 όταν οι Villagers of Ioannina City ανέβαιναν στη σκηνή του θεάτρου Βράχων Μελίνα Μερκούρη για να παρουσιάσουν το νέο τους άλμπουμ «Age of Aquarius» σηματοδοτώντας την απαρχή μιας νέας εποχής για το συγκρότημα. Αν θυμόμαστε κάτι έντονα από εκείνη τη βραδιά είναι η εντυπωσιακή ανταπόκριση του κόσμου στο νέο υλικό των VIC το οποίο είχε κυκλοφορήσει μόλις δύο μέρες πριν, στις 20 Σεπτεμβρίου 2019.

Ακριβώς τέσσερα χρόνια μετά, στις 22 Σεπτεμβρίου 2023 οι αγαπημένοι Χωριάτες του ελληνικού κοινού ετοιμάζονται να κλείσουν αυτήν την εποχή και να προετοιμαστούν για τη μετάβαση στην επόμενη μέρα με μια συναυλία στο θέατρο του Λυκαβηττού, το οποίο επίσης μπαίνει σε μια νέα εποχή, καθώς ο χρόνος μετράει αντίστροφα για την επαναλειτουργία του μετά από 10 ολόκληρα χρόνια. Οι εργασίες στο θέατρο και στον περιβάλλοντα χώρο ολοκληρώνονται με στόχο τα να υποδεχτεί το κοινό στο τέλος του μήνα.

Η επαναλειτουργία του θρυλικού θεάτρου του Λυκαβηττού μοιάζει ιδανική αφορμή για να δούμε το πιο δημοφιλές ελληνικό συγκρότημα της γενιάς του υπό το φως του φεγγαριού που θα σκεπάσει τον αθηναϊκό ουρανό, δημιουργώντας ένα αλησμόνητο σκηνικό.

Οι Villagers of Ioannina City μπήκαν από τα πρώτα τους βήματα στην εμπροσθοφυλακή της ανατέλλουσας και κοχλάζουσας ελληνικής σκηνής, χαρίζοντας στη γενιά τους τραγούδια και live εμφανίσεις που θα τους συνοδεύουν χρόνια.

Από το συγκλονιστικό ντεμπούτο τους «Riza» μέχρι το υπέροχο «Age of Aquarius», οι Villagers of Ioannina City έχτισαν το όνομα και τη φήμη τους μέσα από οργιαστικά live sets και sold out shows στους μεγαλύτερους συναυλιακούς χώρους της Ελλάδας.

Λίγο πριν οργώσουν την Ευρώπη με αφορμή μια ακόμη υπέρ επιτυχημένη περιοδεία με 28 έως τώρα ανακοινωμένους σταθμούς, οι VIC θα δώσουν μια τεράστια συναυλία μπροστά στο αθηναϊκό κοινό που αδημονεί να τους δει επί τω έργω και να ζήσει μια καθηλωτική μουσική εμπειρία, ανηφορίζοντας ξανά στον πιο όμορφο και ιστορικό λόφο της πρωτεύουσας.

Την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου οι Villagers of Ioannina City θα ολοκληρώσουν τον κύκλο συναυλιών τους γύρω από την «εποχή του Υδροχόου», πριν αφοσιωθούν στην δημιουργία του επόμενου, πολυαναμενόμενου, δίσκου τους, με τον ιδανικότερο τρόπο.

banner vic
Πληροφορίες

Τα εισιτήρια στοιχίζουν 15 ευρώ, ενώ η προπώληση ξεκινά ηλεκτρονικά μέσω της www.ticketmaster.gr και το τηλεφωνικό κέντρο της Ticketmaster στο 2111981535.

Για αγορές μέσω internet/call canter υπάρχει επιβάρυνση 10% στην τιμή του εισιτηρίου, ενώ σύντομα θα υπάρχουν διαθέσιμα και hard-copy εισιτήρια.

Βραζιλία: Δεκάδες νεκροί και αγνοούμενοι μετά από τεράστιες καταστροφές από πλημμύρες

Screenshot 2024 05 04 184604

Βραζιλία: Δεκάδες νεκροί και αγνοούμενοι μετά από τεράστιες καταστροφές από πλημμύρες

Οι πλημμύρες που προκλήθηκαν από τις καταρρακτώδεις βροχές στη νότια Βραζιλία έχουν στοιχίσει τη ζωή…

Ανδρουλάκης για Ανάσταση: Tην ελπίδα την φτιάχνουμε με τα υλικά που εμείς επιλέγουμε

androulakis

Ανδρουλάκης για Ανάσταση: Tην ελπίδα την φτιάχνουμε με τα υλικά που εμείς επιλέγουμε

Στο πασχαλινό μήνυμά του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης εύχεται το φετινό Πάσχα…

Απίστευτο και όμως Κερκυραϊκό: Της έριξαν «Μπότη» στο κεφάλι – Έπεσε από το γραφείο του δημάρχου (video)

KERKYRA 2

Απίστευτο και όμως Κερκυραϊκό: Της έριξαν «Μπότη» στο κεφάλι – Έπεσε από το γραφείο του δημάρχου (video)

Το ιστορικό έθιμο των Μπότηδων παραλίγο να αποδειχθεί μοιραίο στην φετινή του εκδοχή καθώς από…