Οι τζιχαντιστές καλούν τους "μοναχικούς λύκους" να επιτεθούν – Ποιος είναι ο επόμενος στόχος

Νέες απειλές εξαπέλυσε το Ισλαμικό Κράτος απευθύνοντας πρόσκληση στους «μοναχικούς λύκους» να ξεκινήσουν ένα νέο κύμα επιθέσεων με στόχο αυτή τη φορά το τουρνουά τένις του Γουίμπλεντον.

Οι τζιχαντιστές, μάλιστα, διαμένουν χάρτες με λεπτομέρειες για τις εγκαταστάσεις που διεξάγεται το τουρνουά, ενώ με μηνύματα παροτρύνουν τα μέλη τους να πραγματοποιήσουν τρομοκρατική επίθεση στην αθλητική διοργάνωση.

Οι βρετανικές αρχές βρίσκονται σε συναγερμό μετά τον εντοπισμό ανεπίσημου λογαριασμού του Ισλαμικού Κράτους στο Telegram. Οι διοργανωτές έχουν αυξήσει τα μέτρα ασφαλείας και σε όλους τους χώρους υπάρχουν ένοπλοι αστυνομικοί και ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά.

«Μέσω της συγκεκριμένης εφαρμογής ζητούσαν από τους ‘μοναχικούς λύκους’ να δράσουν με τρόπο ανάλογο με αυτόν της επίθεσης που έγινε στις 22 Μαΐου στο «Μάντσεστερ Αρένα» και μάλιστα στα μηνύματα περιλάμβαναν και εικόνες από το συγκεκριμένο χτύπημα», ανέφερε χαρακτηριστικά εκπρόσωπος της SITE που είναι το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων των τζιχαντιστών.

Λάρισα: Εργατικό ατύχημα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο – 65χρονος υπέστη ηλεκτροπληξία

Λάρισα: Εργατικό ατύχημα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο – 65χρονος υπέστη ηλεκτροπληξία

Ηλεκτρικό ρεύμα χτύπησε έναν άνδρα στα μαγειρεία του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας. Το