Οι «ταλιμπάν» της ΝΔ ετοιμάζονται μαζί με Κυριάκο-Στουρνάρα και ολιγάρχες να εφορμήσουν στα 40 δις του ταμείου της χώρας

O  Παύλος Πολάκης εξαπέλυσε σκληρή... επίθεση στο  Τεό Γιάνναρο (υποψήφιου του Πατούλη), για την απειλητική ανάρτηση στο facebook κατά δημοσιογράφου της ΕΡΤ3 και τον  Αριστοτέλη Αϊβαλιώτη. Από τα πυρά του  αναπληρωτή υπουργού  Υγεία, δεν ξέφυγε ο  Νίκος Μαστοράκης, που... ευλόγησε την υποψηφιότητα Μπογδάνου!  

πολακης

Συγκεκριμένα, ο Παύλος Πολάκης έγραψε στη σελίδα του στο facebook:

«Ο πρώτος (σ.σ. Γιάνναρος) ήταν Διοικητής στο Ελπις επί Γεωργιάδη που όταν τον διώξαμε ξεσηκώθηκε η ΝΔ γιατί ήταν “άξιος και υπέροχος άνθρωπος”

Ο δεύτερος (σ.σ. Αϊβαλιώτης) έχει περάσει λέει και από την εξωκοινοβουλευτική αριστερά αλλά τώρα ετοιμάζεται να ανοίξει ξερονήσια.

Ο τρίτος (σ.σ. Μαστοράκης) είναι ο δημοσιογράφος-καταδότης της χούντας που λιβανίζει με υπέροχη γλώσσα το αγκάλιασμα της δημοσιογραφιας που ούτε ο Σκαι δεν άντεξε!!!

Όλοι αυτοί ,εξαιρετικά δείγματα “ήθους, ευπρέπειας και αδαμαντινης συμπεριφοράς” ετοιμάζονται μαζι με Κυριακο ,στουρναρα και ολιγάρχες να εφορμησουν στα 40 δις του ταμείου της χώρας…..

ΥΓ ομως φοράνε γραβάτα και δεν καπνίζουν»

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

ΚΚΕ

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

«Το ανιστόρητο σποτ προσφέρει άθελα του και μια πολύτιμη υπηρεσία. Φανερώνει ποιον πραγματικά θεωρεί αντίπαλο…