M

M.D

Οι συγνώμες ενός ανερμάτιστου

Εν προκειμένω ο Τζούμας δεν είναι ένας άνθρωπος με τις αντιφάσεις του. Είναι απλά μια περσόνα χωρίς έρμα, που την έχει προσπεράσει προ πολλού η εποχή μας.

maxresdefault 1 2

Ακολούθησαν δύο εξηγήσεις από τον Κωνσταντίνο Τζούμα. Και οι δύο ήταν μια κοροϊδία, ένα βγάλσιμο της γλώσσας προς όσους και όσες αγανάκτησαν για όσα είπε για τις «φλύαρες γυναίκες». 

Η πρώτη του «συγνώμη», η χθεσινή, ήταν του τύπου: «Μα καλά χαζοί είστε; Black humor έκανα. Αχ πρέπει να ξέρετε πολύ λίγο τον Τζούμα… τον γκουρού του σνομπισμού -και της ξιπασιάς- για να μου χρεώνετε μισογυνισμό. Εμένα του bon viveur που βόσκω, ανέμελη νεοφιλελεύθερη προβατίνα, στα διαφορετικά αστικά σαλόνια. Πάθατε όλοι Εξάρχεια και κολλήσατε σε αυτή τη φράση;» 
Παραβλέπει ο ραδιοφωνικός παραγωγός ότι τον περασμένο χρόνο χύθηκε πολύ αίμα γυναικών και έπεσε πολύ ξύλο στα σώματά τους. Παραβλέπει ότι αντέδρασαν μαζί του όχι μόνο τα Εξάρχεια αλλά μύριες φωνές από κάθε συνοικία της Ελλάδας.

Η επόμενη συγνώμη του ήταν προς τον εαυτό του.
Καθόλου δεν του άρεσε που προσπάθησε χθες να πάρει πίσω την ύβρη του. Για την «τάχα μου» μεταμέλεια να συμμαζέψει τις απαράδεκτες σεξιστικές  δηλώσεις του. Εμφανίστηκε λοιπόν με ανανεωμένη επιχειρηματολογία. Απέδωσε τα λεγόμενά του στην αστάθεια του φρονήματός του, κάτι μεταξύ του είπα ξείπα την παρόλα μου τη χέζω… «Δεν ισχύει τίποτα από ό,τι είπα. Άλλο είπα χθες, άλλο θα πω την Κυριακή, άλλο θα πω την Πέμπτη. Είμαι αντιφατικός, όπως όλοι οι άνθρωποι» Εν προκειμένω ο Τζούμας δεν είναι ένας άνθρωπος με τις αντιφάσεις του. Είναι απλά μια περσόνα χωρίς έρμα, που την έχει προσπεράσει προ πολλού η εποχή μας.

Καλό είναι να αντιληφθεί ότι έχει πάψει χρόνια τώρα να είναι πνευματώδης. Καιρός λοιπόν να σταματήσει να συμπεριφέρεται ως γέροντας, που γέρνει ελαφρά στο πλάι για να μας αμολήσει την τοξική του κοτσάνα. Δεν είναι πρέπον για τον εστέτ. 

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr

Φλαμίνγκο εμφανίστηκαν σε 2 παραλίες της Αττικής – Δείτε τις εικόνες και την ανάρτηση της ΑΝΙΜΑ

Φλαμίνγκο

Φλαμίνγκο εμφανίστηκαν σε 2 παραλίες της Αττικής – Δείτε τις εικόνες και την ανάρτηση της ΑΝΙΜΑ

Μαγικές εικόνες καθώς πανέμορφα φλαμίνγκο εμφανίστηκαν σε παραλίες της Αττικής