Oι Ράδιο Αρβύλα τρόλαραν με επικό ρεπορτάζ …τα τοστ του Άκη Παυλόπουλου (video)

Οι Ράδιο Αρβύλα ασχολήθηκαν με την ακρίβεια και τα «οικονομικά» τοστ, του Άκη Παυλόπουλου δίνοντας φυσικά το δικό τους χιουμοριστικό στίγμα.

αρβυλα

Ο Αντώνης Κανάκης  και οι συμπαρουσιαστές του στην εκπομπή Ράδιο Αρβύλα σχολίασαν την Δευτέρα (29/1)  το γνωστό θέμα που δημιουργήθηκε με τη φράση του Άκη Παυλόπουλου «με 4 τοστ χορταίνει η οικογένεια όλη».

Φυσικά η σατιρική εκπομπή του ΑΝΤ1 δεν μπορούσε να αφήσει ασχολίαστο το θέμα και έδωσε την απάντησή της με ένα χιουμοριστικό βίντεο.

Να θυμίσουμε ότι ο  δημοσιογράφος και παρουσιαστής μετά τα δεκάδες αρνητικά σχόλια που έγιναν στο Twitter θέλησε να τοποθετηθεί μέσω Instagram.

«Για όσους μπήκαν στον…κόπο να επιτεθούν με άθλιους χαρακτηρισμούς για τα περιβόητα… 4 τοστ θα πω το αυτονόητο: ότι η αναφορά ήταν δεικτική και χλευαστική για την ακραία κατάσταση της ακρίβειας.

Ευτυχώς αυτοί είναι λίγοι, γιατί όλοι οι υπόλοιποι απλά το κατάλαβαν.

Άλλωστε επί πολλή ώρα ασχολούμασταν με την απαράδεκτη κατάσταση στην αγορά και τα σούπερ μάρκετ, όπως ακριβώς κάνουμε κάθε μέρα», έγραψε χαρακτηριστικά σε story του.

Οι Ράδιο Αρβύλα έκαναν ένα δικό τους ρεπορτάζ... για να μάθουν εάν οι οικογένειες τελικά μπορούν να ζήσουν ή όχι με τοστ, δίνοντας ένα καυστικό point στο όλο ζήτημα.

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

ΚΚΕ

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

«Το ανιστόρητο σποτ προσφέρει άθελα του και μια πολύτιμη υπηρεσία. Φανερώνει ποιον πραγματικά θεωρεί αντίπαλο…