Newsroom

Newsroom

Οι πρώτες σκέψεις για τον νέο Παναθηναϊκό

Μικρότερο ρόστερ έως 24 παίκτες, αλλά με πιο ποιοτικές λύσεις επιθυμούν στον Παναθηναϊκό της νέας σεζόν. Ποιοι οι σίγουροι, ποιοι φεύγουν, τα τρία μεγάλα ερωτηματικά και οι προτεραιότητες για μεταγραφική ενίσχυση.

59084cea1dc52410428b4675

Μέσα στις επόμενες μέρες ο Γιάννης Αλαφούζος θα έχει επαφές με τους Μαρίνο Ουζουνίδη και Νίκο Λυμπερόπουλο για το σχεδιασμό της ομάδας εν όψει της νέας περιόδου και τις απαραίτητες προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ. 

Επιθυμία των «πράσινων» είναι το ρόστερ να μειωθεί στους 23-24 παίκτες, που όμως όλοι τους θα είναι ικανοί να προσφέρουν ουσιαστικές υπηρεσίες και δεν θα έχουν διακοσμητικό ρόλο. 

Όπως αναφέρει το sport-fm.gr, σίγουρη παρουσία στο ρόστερ της νέας περιόδου θα έχουν οι εννιά από τους έντεκα βασικούς, δηλαδή οι Οδ. Βλαχοδήμος, Κουλιμπαλί, Χουλτ, Μολέντο, Κουτρουμπής, Ζέκα, Κουρμπέλης, Βιγιαφάνιες και Μπεργκ, ενώ υπολογίζονται κανονικά για τη νέα περίοδο οι Λουντ, Μολίνς, Ευαγγέλου και Χατζηγιοβάννης.

 Από εκεί και πέρα, υπάρχουν τρία μεγάλα ερωτηματικά για την παραμονή των Κλωναρίδη, Εμποκού και Λέτο. Για τον πρώτο γίνονται ήδη επαφές με τη Λανς και είναι πιθανή η απόκτησή του με ένα μικρό ποσό, ενώ για τον Κονγκολέζο τα πράγματα είναι πιο δύσκολα, καθώς αποκλείεται αγορά του (η ρήτρα του είναι της τάξεως των 3 εκατ. ευρώ) και είναι δύσκολο να συμφωνηθεί η ανανέωση του δανεισμού του από την Κιέβο. 

Όσον αφορά στον Λέτο, η επιθυμία ανανέωσης συνεργασίας είναι αμοιβαία, αλλά στην πρώτη επαφή που υπήρξε πριν λίγους μήνες η οικονομική διαφορά ήταν μεγάλη. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν έχει στα πλάνα του για τη νέα σεζόν τους Μέστο, Χουχούμη, Ρινάλντι και Βέμερ, με τους δύο τελευταίους όμως να έχουν συμβόλαιο και να πρέπει να το λύσουν για να φύγουν. 

Παρελθόν θα αποτελέσει ο Κοτσόλης και θα αντικατασταθεί από τον δανεικό στην Ομόνοια φέτος Κότσαρη, ενώ υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι οι Π. Βλαχοδήμος, Μπουμάλ, Στιλ, Τελάντερ (λόγω της ευπάθειάς του σε τραυματισμούς) και Ρέις (έχει δυσανάλογο συμβόλαιο με την προσφορά του). 

Αντίθετα, ο Μαρινάκης είναι πιθανό να παραμείνει, καθώς η τεχνική ηγεσία θεωρεί πως μπορεί να προσφέρει περισσότερο όμως στο κέντρο κι όχι ως δεξί μπακ. 

Σε ό,τι αφορά στους Ατζαγκούν και Δώνη, παρά τις καλές εμφανίσεις τους με Ρόντα και Ηρακλή δύσκολα θα επιστρέψουν στο ρόστερ. 

Σε πρώτη φάση, ο Παναθηναϊκός φαίνεται πως θα κινηθεί για την απόκτηση ενός τερματοφύλακα, δύο μπακ, ενός στόπερ, ενός ακραίου, ενός αμυντικού χαφ και ενός επιθετικού χαφ.  

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

usa

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

Η κυβέρνηση Μπάιντεν ανέστειλε την περασμένη εβδομάδα την αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ για…

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Bernat theoden titanikos

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Ο ηθοποιός Μπέρναρντ Χιλ, γνωστός από τους ρόλους του στον Τιτανικό και στον Άρχοντα των…