Οι δηλώσεις μετά το ντέρμπι των "αιωνίων" στη Λεωφόρο

Την πεποίθηση ότι η ομάδα του έχει κι άλλο περιθώριο βελτίωσης και πως ο Παναθηναϊκός θα πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα εξέφρασε ο Μαρίνος Ουζουνίδης, στη συνέντευξη Τύπου μετά το ντέρμπι.

59f4e7db1dc524c3718b467e

«Είχαμε τον έλεγχο, τη διάθεση για δημιουργία και θεωρώ ότι εάν ήμασταν λίγο πιο προσεκτικοί στα τελειώματά μας θα είχαμε καθαρίσει πιο νωρίς. Σημασία έχουν οι τρεις βαθμοί, σημασία έχει ότι ο κόσμος ήταν κοντά μας με σωστή συμπεριφορά. Αυτό είναι για μας ταυτόχρονα και ευθύνη για να βελτιωνόμαστε και να γινόμαστε καλύτεροι», σχολίασε ο τεχνικός των «πρασίνων».

Ερωτηθείς αν η ομάδα του, παρά τα οικονομικά προβλήματα, μπορεί να διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα, απάντησε καταφατικά: «Το έχω ξαναπεί ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί και θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο. Οι 15 βαθμοί που έχουμε πάρει μέσα στο γήπεδο, με βάση το πρόγραμμα, είναι λίγοι. Έχω κι εγώ την ευθύνη, προσπάθησα να φέρω στην ενδεκάδα κάποιους παίκτες που δεν ήταν έτοιμοι».

Για τις διαμαρτυρίες των ανθρώπων του Ολυμπιακού υπογράμμισε πως «με το παραμικρό στο τέλος δινόταν φάουλ εις βάρος μας. Ίσως να… φυσούσε παραπάνω. Δεν θα σχολιάσω τις δηλώσεις άλλων. θα πω μόνο ότι ήταν ένα δύσκολο ματς και για το διαιτητή και θα πρέπει να του δώσουμε ένα ελαφρυντικό».

Όσο για τις αποχωρήσεις; «Εσείς απέξω ακούτε και διαβάζετε, εμείς τα ζούμε από μέσα. Δεν γίνεται να μην φύγουν κάποιοι παίκτες. Αν δεν έφευγε ο Βλαχοδήμος και δεν παίρναμε αυτά τα χρήματα τώρα ίσως να μην μιλούσαμε».

Λεμονής: Θέλουμε δουλειά

Ο Τάκης Λεμονής δεν είπε τίποτε άλλο στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε το ντέρμπι του «Απόστολος Νικολαΐδης», παρά το αυτονόητο κι εκείνο που διαπίστωσαν όσοι παρακολούθησαν τον αγώνα, δια ζώσης ή τηλεοπτικά.

«Αργήσαμε να μπούμε στο ματς. Καταφέραμε να αντιδράσουμε στην πίεση του Παναθηναϊκού αμυντικά, αλλά δημιουργικά δεν ήμασταν καλοί. Δεν είχαμε μία καλή πάσα. Οι πάσες στον Εμενίκε στο πρώτο τέταρτο δεν ήταν καλές. Στο δεύτερο είχαμε τον έλεγχο στο ξεκίνημα, αλλά δεχθήκαμε ένα εύκολο γκολ και στη συνέχεια δεν καταφέραμε να ισοφαρίσουμε», υπογράμμισε.

Και συνέχισε: «Γνωρίζαμε ότι ο Παναθηναϊκός θα πιέσει ψηλά και το αντιμετωπίσαμε. Το πρόβλημα μάς βγήκε στην επόμενη φάση που οι αμυντικοί δεν έβγαλαν την επίθεση που θέλαμε. Δεν δημιουργήθηκε πρόβλημα στην ανάπτυξη από την άμυνα. Υπήρχαν κομμάτια του παιχνιδιού στα οποία θέλουμε δουλειά. Ποτέ δεν είπα ότι το αντίθετο. Είμαστε αποφασισμένοι να τα διορθώσουμε αυτά μέχρι την διακοπή των Χριστουγέννων».

Ερωτηθείς για την περίπτωση του Σισέ, απάντησε ότι «είναι ένα νέο παιδί, πολύ καλός για την ηλικία του. Του λείπει η εμπειρία και θεωρώ ότι είναι ένας παίκτης που θα απασχολήσει αρκετές ομάδες στο μέλλον».

Για τη φάση που διαμαρτύρεται ο Ολυμπιακός ότι έγινε πέναλτι στον Καρσελά, σχολίασε: «Νομίζω πως υπάρχει πέναλτι, αλλά δεν θέλω να αναφερθώ στη διαιτησία. Θέλω να μιλήσω μόνο για το ματς. Είναι δύσκολη φάση, αλλά είναι ένας παίκτης που έχει ικανότητα σε αυτή την κίνηση».

Έκτακτη σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας – Δεκάδες οι ταυτόχρονες φωτιές

kikilias 0

Έκτακτη σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας – Δεκάδες οι ταυτόχρονες φωτιές

Νωρίτερα ο Βασίλης Κικίλιας έκανε δήλωση για τις φωτιές που ξέσπασαν το τελευταίο 24ωρο, αναφέροντας…

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Tέλος για την περιοδεία του Κασσελάκη στο Αιγαίο – Ικανοποιημένοι με την ανταπόκριση του κόσμου

6205146

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Tέλος για την περιοδεία του Κασσελάκη στο Αιγαίο – Ικανοποιημένοι με την ανταπόκριση του κόσμου

Στην Αθήνα επέστρεψε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης μετά την οκταήμερη περιοδεία του στα…

Θεσσαλονίκη: Η ΕΛ.ΑΣ επιτίθεται τώρα και σε…ρεμπέτικα γλέντια – Η αλληλεγγύη ποινικοποιείται και πάλι

GMRAAiCWsAAsIeK

Θεσσαλονίκη: Η ΕΛ.ΑΣ επιτίθεται τώρα και σε…ρεμπέτικα γλέντια – Η αλληλεγγύη ποινικοποιείται και πάλι

Η αστυνομοκρατία καλά κρατεί στην Θεσσαλονίκη, φτάνοντας σήμερα στα όρια της γελοιότητας, όταν δεκάδες αστυνομικές…