Newsroom

Newsroom

Οι αρχές βλέπουν συμβόλαιο θανάτου πίσω από τη δολοφονία του αρχιφύλακα. Ποινικοί ή τρομοκράτες οι δράστες; (δείτε φώτος απ' τον τόπο του

Ακόμα και το ενδεχόμενο να βρίσκονται τρομοκράτες, αλλά κι ασύλληπτα μέλη της εγκληματικής συμμορίας που είναι γνωστή με το όνομα…

domokos 0

Ακόμα και το ενδεχόμενο να βρίσκονται τρομοκράτες, αλλά κι ασύλληπτα μέλη της εγκληματικής συμμορίας που είναι γνωστή με το όνομα «greek mafia» πίσω από τη δολοφονία αρχιφύλακα στις Φυλακές Δομοκού αφήνουν ανοιχτό οι αρχές. Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, με δεκάδες ριπές από καλάσνικοφ κι από πιστόλι των 9mm εκτέλεσαν εν ψυχρώ νωρίς το απόγευμα άγνωστοι δράστες το θύμα τους. Στο σημείο βρέθηκαν τουλάχιστον 20 κάλυκες ενώ ο 47χρονος Σ.Γ. έχει δεχθεί σφαίρες τόσο στο στήθος όσο και στο κεφάλι.

Συγκεκριμένα, λίγο μετά από τις 17.00 o αρχιφύλακας των φυλακών Δομοκού βγήκε από το σπίτι του πατέρα του στην περιοχή Κουβέλα Φθιώτιδας για να πάει για κυνήγι, όπως είχε αναφέρει στους γονείς του και στη σύντροφο του. Όταν προσέγγισε το αυτοκίνητό του τον πλησίασαν τουλάχιστον δύο άτομα που τον γάζωσαν με ένα καλάσνικοφ κι ένα πιστόλι.

Ο 47χρονος έχασε τη ζωή του ακαριαία ενώ οι δράστες επιβιβάστηκαν σε ένα σκουρόχρωμο όχημα γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας και εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Τους δεκάδες πυροβολισμούς άκουσαν οι συγγενείς του 47χρονου που όταν έφτασαν στο όχημά του τον είδαν να κείτεται ήδη νεκρός.

Το θύμα εντοπίστηκε από τις αρχές στη θέση του οδηγού όπου και δέχτηκε τους πυροβολισμούς από τους δολοφόνους του. Στην περιοχή βρίσκονται κλιμάκια των Εγκληματολογικών Εργαστηριών, του τμήματος Ανθρωποκτονιών ενώ και άντρες της Αντιτρομοκρατικής παρακολουθούν την εξέλιξη των ερευνών.

Στην περιοχή έχουν στηθεί δεκάδες μπλόκα για να εντοπιστεί το όχημα με το οποίο διέφυγαν οι δράστες, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχουν εντοπιστεί.

Οι αστυνομικές αρχές εκτιμούν πως πρόκειται για συμβόλαιο θανάτου σε βάρος του 47χρονου, όμως δεν έχουν καταλήξει εάν η εντολή δόθηκε από ποινικούς κρατούμενους ή από τρομοκράτες. Οι δράστες είχαν γίνει η σκιά του αρχιφύλακα εδώ και πολλές ημέρες, ενώ γνώριζαν ότι θα βρίσκεται εκτός Λαμίας σήμερα Σάββατο. Στις φυλακές ύψιστης ασφαλείας κρατούνται σκληροί ποινικοί, αλλά κι άτομα που έχουν εμπλακεί με υποθέσεις τρομοκρατίας.

Διαβάστε τη δήλωση του υπουργού Δικαιοσύνης, Νίκου Παρασκευόπουλου:

«Καταδικάζω απερίφραστα την άνανδρη και απεχθή δολοφονία του αρχιφύλακα του Κ.Κ. Δομοκού. Εκφράζω τα συλλυπητήρια μου και θα συμπαρασταθώ ηθικά και υλικά στην οικογένειά του. Εκφράζω επίσης την αμέριστη συμπαράσταση μου στους συναδέλφους του σωφρονιστικούς υπαλλήλους. Η έρευνα θα δείξει τον ή τους ενόχους. Διαβεβαιώνω ότι η απόδοση της Δικαιοσύνης, η ενίσχυση της ασφάλειας στο πλαίσιο του σωφρονιστικού συστήματος και η προώθηση των εντός των τειχών ανθρωπιστικών παρεμβάσεων θα συνεχιστούν αταλάντευτα και θα ενταθούν».



 

Άστον Βίλα: Φίλαθλος έπαθε ανακοπή στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό – Η γυναίκα διασώστης που του έσωσε τη ζωή

Καταγραφή 2

Άστον Βίλα: Φίλαθλος έπαθε ανακοπή στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό – Η γυναίκα διασώστης που του έσωσε τη ζωή

Δραματικές στιγμές στο Villa Park πριν το παιχνίδι της Άστον Βίλα με τον Ολυμπιακό

Κρήτη: Βίντεο ντοκουμέντο «καίει» τον νονό που ασελγούσε στο βαφτιστήρι του – «Είμαι άρρωστος αλλά με προκάλεσε»

Krhtht

Κρήτη: Βίντεο ντοκουμέντο «καίει» τον νονό που ασελγούσε στο βαφτιστήρι του – «Είμαι άρρωστος αλλά με προκάλεσε»

Ο 50χρονος ισχυρίστηκε ότι τον προκάλεσε ο νεαρός και δήλωσε ότι είναι συντετριμμένος και άρρωστος

Γιάννα Τερζή: Απαντά μέσω ανάρτησης σχετικά με την κακοποίηση που υπέστη στην Eurovision – «Ναι, τώρα μπόρεσα…» (video)

image 7

Γιάννα Τερζή: Απαντά μέσω ανάρτησης σχετικά με την κακοποίηση που υπέστη στην Eurovision – «Ναι, τώρα μπόρεσα…» (video)

Ανάρτηση για την κακοποίηση που υπέστη πριν από 6 χρόνια έκανε η Γιάννα Τερζή