Newsroom

Newsroom

Θέλετε να κάνετε καριέρα σε μια μεγάλη εταιρία; Διαβάστε αυτές τις συμβουλές και τολμήστε το!

Το όνειρο για μια σημαντική επαγγελματική καριέρα μπορεί να φαντάζει μακρινό για αρκετούς, δεδομένου και των οικονομικών συνθηκών που επικρατούν τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα. Όμως, είναι γεγονός πως ακόμα και σήμερα υπάρχουν ευκαιρίες τις οποίες ο καθένας ξεχωριστά θα πρέπει να κυνηγήσει.

577e43041dc524a85f8b4cdd

Εάν λοιπόν έχεις τελειώσει τις σπουδές σου και ονειρεύεσαι να εργαστείς σε μια από τις πλέον σημαντικές εταιρίες στην Ελλάδα τότε το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αδράξεις και εσύ την ευκαιρία. Μια ευκαιρία που μερικά χρόνια πριν, δεν άφησαν ανεκμετάλλευτη περισσότεροι από 150 νέοι και νέες.

Ο λόγος για το πρόγραμμα Graduate Trainee Program που «τρέχει» κάθε χρόνο η Coca – Cola Τρία Έψιλον για τα τελευταία 26 χρόνια.

Για να αναπτύξεις όμως τα ταλέντα και τις δεξιότητές σου ώστε να κατορθώσεις να «στρώσεις» το δρόμο για μια σημαντική καριέρα, καλό θα ήταν να ακολουθήσεις ορισμένες συμβουλές ανθρώπων που πριν από μερικά χρόνια βρέθηκαν στην ίδια θέση με σένα.

Όπως αναφέρει ο Μάριος Βέβες, που εργάζεται ως National Promotions Manager και ξεκίνησε την καριέρα του ως Graduate Trainee το 2009, το «πρόγραμμα είναι ιδανικό για νέους και νέες αποφοίτους με διάθεση να διευρύνουν τους επαγγελματικούς ορίζοντές τους, αναλαμβάνοντας από την πρώτη μέρα την κύρια ευθύνη σε απαιτητικά projects και εμπειρία σε διατμηματικές συνεργασίες που θα τους δώσουν δυνατά εφόδια για τη συνέχεια της καριέρας τους στο δυναμικό περιβάλλον της Coca-Cola Τρία Έψιλον».

Από τη μεριά της η Σουζάνα ΡαρήGraduate Trainee το 1999 και πλέον Supply Chain Services Manager, Ελλάδας -Κύπρουτονίζει πως όσοι ακολουθήσουν το συγκεκριμένο πρόγραμμα, «θα έχουν την ευκαιρία να δουλέψουν για ένα από τα πιο δημοφιλή και “μαγικά” προϊόντα σε όλο τον κόσμο».

«Θα μάθουν πως λειτουργεί η αγορά από μια εταιρεία με ηγετικό ρόλο σε αυτή. Θα αποκτήσουν γνώσεις από μια εταιρεία με σημαντικό βιομηχανικό αποτύπωμα και εκτεταμένο δίκτυο διανομής. Θα μπορούν να επιδιώξουν καριέρα σε μια από τις 28 χώρες του ομίλου. Θα συνεργαστούν με ανθρώπους που έχουν πάθος και μεράκι», προσθέτει.


«Είναι ένα εξαιρετικό πρόγραμμα που προσφέρει πλήρη και οργανωμένη εκπαίδευση σε νέους ανθρώπους που ξεκινούν τη σταδιοδρομία τους σε μια μεγάλη εταιρεία, και κτίζει στην ανάπτυξη τόσο των hard όσο και των sot skills», λέει ο Νίκος Γκαρής, Value Chain Financial Manager και Graduate Trainee 2012.

«Προσφέρει μια σπουδαία ευκαιρία για να εξοικειωθεί κάποιος με την οργανωτική δομή και κουλτούρα της εταιρείας, που αποτελούν μια γερή βάση για τη μελλοντική εξέλιξη σε ηγετικές θέσεις», καταλήγει.

Ο Στέφανος Μουτεβελλής, Knowledge & Insights Managerπου και αυτός παρακολούθησε με επιτυχία το πρόγραμμα το 2007, συμβουλεύει από τη μεριά του να «δηλώσουν συμμετοχή στο πρόγραμμα για να ξεκινήσουν την καριέρα τους σε μια εταιρία που έχει ως βασική προτεραιότητα τους ανθρώπους, έχει αδιαπραγμάτευτες αξίες και πάθος για αποτελέσματα».

Σε μια αρκετά δύσκολη εποχή, η κάθε ευκαιρία που παρουσιάζεται δεν πρέπει να αφήνεται ανεκμετάλλευτη. Ταυτόχρονα, είναι σημαντικό να ακούς τις συμβουλές εκείνων που πριν από μερικά χρόνια βρέθηκαν στην ίδια ακριβώς θέση με σένα. Το ρίσκαραν, το προσπάθησαν και τα κατάφεραν.

Μάθετε περισσότερα στο www.coca-colahellenic.gr και στο Facebook: www.facebook.com/CocaCola3E 

Άστον Βίλα: Φίλαθλος έπαθε ανακοπή στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό – Η γυναίκα διασώστης που του έσωσε τη ζωή

Καταγραφή 2

Άστον Βίλα: Φίλαθλος έπαθε ανακοπή στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό – Η γυναίκα διασώστης που του έσωσε τη ζωή

Δραματικές στιγμές στο Villa Park πριν το παιχνίδι της Άστον Βίλα με τον Ολυμπιακό

Κρήτη: Βίντεο ντοκουμέντο «καίει» τον νονό που ασελγούσε στο βαφτιστήρι του – «Είμαι άρρωστος αλλά με προκάλεσε»

Krhtht

Κρήτη: Βίντεο ντοκουμέντο «καίει» τον νονό που ασελγούσε στο βαφτιστήρι του – «Είμαι άρρωστος αλλά με προκάλεσε»

Ο 50χρονος ισχυρίστηκε ότι τον προκάλεσε ο νεαρός και δήλωσε ότι είναι συντετριμμένος και άρρωστος

Γιάννα Τερζή: Απαντά μέσω ανάρτησης σχετικά με την κακοποίηση που υπέστη στην Eurovision – «Ναι, τώρα μπόρεσα…» (video)

image 7

Γιάννα Τερζή: Απαντά μέσω ανάρτησης σχετικά με την κακοποίηση που υπέστη στην Eurovision – «Ναι, τώρα μπόρεσα…» (video)

Ανάρτηση για την κακοποίηση που υπέστη πριν από 6 χρόνια έκανε η Γιάννα Τερζή