Θέλει Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι το 2024 ο Μακρόν

Ως επιβεβαίωση της θέλησης για να διεκδικήσει η Γαλλία τους Ολυμπιακούς αγώνες το 2014, εκλαμβάνεται η τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο Εμανουέλ Μακρόν με τον πρόεδρο της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής.

59169b061dc5242c748b46c8

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής, Τόμας Μπαχ, είχε την Παρασκευή ο νεοεκλεγείς Πρόεδρος της Γαλλίας. Ο νεοεκλεγείς πρόεδρος της Γαλλίας θέλησε με αυτόν τον τρόπο να εκφράσει στο υψηλότερο επίπεδο την υποστήριξή του στην υποψηφιότητα του Παρισιού για την ανάληψη των Ολυμπιακών Αγώνων του 2024.

Όπως επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η επιτροπή διεκδίκησης «Παρίσι 2024», η συνομιλία αυτή έρχεται δύο ημέρες πριν την άφιξη στη γαλλική πρωτεύουσα της επιτροπής αξιολόγησης της ΔΟΕ, την ίδια ημέρα που ο κ. Μακρόν θα ορκίζεται Πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας.

Ο Μακρόν επιβεβαίωσε την αφοσίωση της Γαλλίας στην υποψηφιότητα του Παρισιού, υπενθυμίζοντας τις σχέσεις της Γαλλίας με το Ολυμπιακό κίνημα, όπως τονίζει στην ανακοίνωσή της η επιτροπή διεκδίκησης των Αγώνων.

«Ο νέος Πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας θα συναντηθεί την επόμενη εβδομάδα με την επιτροπή αξιολόγησης της ΔΟΕ, η οποία πρόκειται να επισκεφθεί τις επόμενες ημέρες τις εγκαταστάσεις που επιλέχθηκαν να φιλοξενήσουν τους Ολυμπιακούς του 2024» αναφέρει από την πλευρά του το κίνημα “Εμπρός” (“En marche!”) του Εμανουέλ Μακρόν.

Γάζα: Έβγαλαν ζωντανό έμβρυο από την κοιλιά της εγκύου μητέρας του που σκοτώθηκε από ισραηλινό βομβαρδισμό (video)

ΓΑΖΑ ΒΡΕΦΟΣ

Γάζα: Έβγαλαν ζωντανό έμβρυο από την κοιλιά της εγκύου μητέρας του που σκοτώθηκε από ισραηλινό βομβαρδισμό (video)

Υπεράνθρωπες οι προσπάθειες των γιατρών, από την στιγμή που αντιλήφθηκαν ότι χτυπούσε η καρδιά του.

Νέα οπαδική επίθεση στην Χαλκίδα: 10 άτομα ξυλοκόπησαν ανήλικους με λοστούς και ρόπαλα

opadoi

Νέα οπαδική επίθεση στην Χαλκίδα: 10 άτομα ξυλοκόπησαν ανήλικους με λοστούς και ρόπαλα

Σε βάρος των δραστών σχηματίστηκε δικογραφία για τη νομοθεσία περί αθλητισμού και επικίνδυνη σωματική βλάβη,…