Newsroom

Newsroom

«Οδηγούσα και ξύπνησα στο νοσοκομείο» – Συγκλονίζουν τα πρώτα λόγια του οδηγού στη Θεσσαλονίκη

Δεν μπορεί να το πιστέψει αυτό που συνέβη

5137063

Συγκλονίζουν ώρα με την ώρα οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας που αφορούν το τραγικό περιστατικό που συνέβη στη Θεσσαλονίκη, όπου οδηγός του ΟΑΣΘ έχασε τις αισθήσεις του στο τιμόνι και σκότωσε μια γυναίκα 40 ετών.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται ο ίδιος σε κατάσταση σοκ δεν μπορεί να πιστέψει τι συνέβη, λέγοντας ότι οδηγούσε και ξαφνικά ξύπνησε στο νοσοκομείο.

Μάλιστα ο πατέρας του οδηγού μιλώντας στο «LiveNews» ξέσπασε σε δάκρυα, καθώς ανέφερε ότι το παιδί του είναι χρόνια οδηγός και ότι για αυτό που λυπάται περισσότερο είναι για την κοπέλα που έχασε τη ζωή της.

«Έφυγε να πάει σπίτι της και ένα λεωφορείο καρφώθηκε πάνω της» – Η συγκλονιστική ανάρτηση για την 40χρονη

Θλίψη έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της Θεσσαλονίκης ο θάνατος μιας 40χρονης γυναίκας, όταν και λεωφορείο του ΟΑΣΘ έπεσε πάνω της σκοτώνοντας την ακαριαία.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που ήρθαν στην επιφάνεια ο οδηγός του οχήματος έχασε τον έλεγχο μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη, με αποτέλεσμα να πέσει πάνω στη μηχανή που οδηγούσε η γυναίκα και να την τραυματίσει θανάσιμα.

Μάλιστα, σοκ προκαλεί μια ανάρτηση ενός χρήστη του Twittet (X) ο οποίος ήταν συνάδελφος της άτυχης κοπέλας και ανέφερε ότι η ίδια ήταν μητέρα ενός κοριτσιού 3,5 ετών, με το οποίο είχε μιλήσει βιντεοκλήση κατά τη διάρκεια της ημέρας στο γραφείο.

Πιο αναλυτικά η ανάρτηση έλεγε: «Η συνάδελφος μου η Ελευθερία, ένα γελαστό και υπέροχο κορίτσι, ήρθε σήμερα στη δουλειά, δούλεψε, μίλησε με βιντεοκλήση με το 3,5 ετών κοριτσάκι της, μας χαιρέτησε στις 3 και έφυγε να πάει σπίτι της και ένα λεωφορείο καρφώθηκε πάνω της, σκοτώνοντας την ακαριαία…».

Μάλιστα στα σχόλια από κάτω ανέφερε επίσης: «Έτσι ακριβώς. Χαιρετηθήκαμε, είπαμε τα λέμε αύριο… και αύριο θα πάμε στην κηδεία της. Απίστευτο, απλά. Μόλις είχε φύγει από τη δουλειά. Μόλις γαμώ τη τρέλα μου. 20 δευτερόλεπτα να καθυστερούσε….».

Σοκαριστικό περιστατικό στη Θεσσαλονίκη

Όπως δημοσιεύει το thesstoday.gr, επίσης τραυματίστηκαν ο οδηγός του αστικού λεωφορείου και ο οδηγός άλλου ΙΧ. Η οδός Μοναστηρίου είναι κλειστή και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας. Στο σημείο έσπευσαν η Τροχαία και μονάδες του ΕΚΑΒ.

396647224 722119623113269 3121331459613013630 n 368036213 24125308450448944 2794173261689887474 n

Αγρίνιο: Άγριο οπαδικό επεισόδιο – Επιτέθηκαν σε φίλους του Ολυμπιακού που βγήκαν να πανηγυρίσουν (video)

astynomia skai

Αγρίνιο: Άγριο οπαδικό επεισόδιο – Επιτέθηκαν σε φίλους του Ολυμπιακού που βγήκαν να πανηγυρίσουν (video)

Επίθεση σε τρεις 18χρονους έκαναν άτομα με κουκούλες στο Αγρίνιο

Μούκανος για τον τραγικό θάνατο του Θόδωρου Αγγελόπουλου: Εκτινάχθηκε και έπεσε σε ένα φρεάτιο (video)

1291496

Μούκανος για τον τραγικό θάνατο του Θόδωρου Αγγελόπουλου: Εκτινάχθηκε και έπεσε σε ένα φρεάτιο (video)

«Ήμουν απέναντι. Έπεσαν οι μηχανές, σερνόντουσαν οι αναβάτες. Φωνές, πανικός, ουρλιαχτά», περιέγραψε για ο Αλέξανδρος…