Newsroom

Newsroom

Οδηγός Επιβίωσης για Δροσερό Νερό όλο το Καλοκαίρι

Ο καιρός ανοίγει, όλοι ξεκινάμε να πηγαίνουμε στα γυμναστήρια και έχουμε ανάγκη συχνά από δροσερό νερό.

LARQ

Ε! δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να πας να πιεις μια γουλιά από το μπουκάλι σου μετά από την προπόνηση ή μια εξαντλητική πεζοπορία και να νιώσεις ότι το νερό είναι ζεστό ή, ακόμη χειρότερα, καυτό. Για αυτό φροντσάμε να σου προτείνουμε ένα eshop με άπειρες επιλογές από μπουκάλια νερού που θα κρατήσουν τα κρύα ποτά σου κρύα (και όταν έρθει χειμώνας τα ζεστά ποτά σας ζεστά).

Τα μπουκάλια θερμός είναι ιδανικά για όλες τις περιπέτειές σου, είτε κάνεις ποδήλατο στην πόλη είτε πεζοπορία στα βουνά είτε ακόμα αν είσαι παιδί μόνο της πόλης και βρίσκεις ευχαρίστηση να πηγαίνεις μόνο στο gym είναι ο κατάλληλος σύντροφος για τη στιγμή που θα τα χρειαστείς. Και όχι μόνο διατηρούν τα ποτά σου στην ιδανική θερμοκρασία, αλλά είναι και φιλικά προς το περιβάλλον.Έτσι μπορείς να παραμείνεις ενυδατωμένη/ος ενώ παράλληλα κάνεις το χρέος σου για τον πλανήτη.

Το θέμα όμως είναι, με τόσες πολλές επιλογές εκεί έξω, πώς μπορείς να επιλέξεις το τέλειο μπουκάλι θερμός για τις ανάγκες σου; Λοιπόν, το shopgreen.gr έκανε μια έρευνα και δοκιμές για σένα και κατεληξε σε μια λίστα με τα καλύτερα μπουκάλια θερμός της αγοράς. 

Ακολουθούν ορισμένοι παράγοντες που πρέπει να λάβεις υπόψη όταν πάρεις την απόφασή σου:

Μέγεθος: Πόσο νερό ή άλλο ποτό θες να χωράει το μπουκάλι σου;

Μόνωση: Πόσο καιρό θες τα ποτά σου να παραμένουν κρύα (ή ζεστά);

Υλικό: Από τι είδους υλικό θες να είναι κατασκευασμένο το μπουκάλι σου;

Τιμή: Πόσα είσαι διατεθειμένη/ος να ξοδέψεις;

Design: Τι στυλ είναι το θερμός που θες;

Bonus: Θες να είναι ένα από τα top μπουκάλια που να είναι αυτοκαθαριζόμενο και να πίνεις σουπερ καθαρό νερό;

Αφού λάβεις υπόψη σου αυτούς τους παράγοντες, μπορείς να περιορίσεις τις επιλογές σου και να βρεις το τέλειο μπουκάλι θερμός για σενα. Και για να το κάνουμε ακόμα πιο εύκολο, επιλέξαμε τα 5 αγαπημένα μας μπουκάλια για να διαλέξεις.

Αν ψάχνεις μια στιβαρή επιλογή για υπαίθριες περιπέτειες, το “Μπουκάλι Θερμός από Ανοξείδωτο Ατσάλι με Χερούλι – 1000ml” της Bambaw είναι μια εξαιρετική επιλογή. Είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό ανοξείδωτο ατσάλι, η μόνωση διατηρεί τα ποτά κρύα για έως και 24 ώρες και ζεστά για έως και 12 ώρες, καθιστώντας το ιδανικό για πεζοπορία, κάμπινγκ ή οποιαδήποτε υπαίθρια περιπέτεια.

 

Αν θες ένα θερμός που να χωράει ένα λίτρο (1 Litre) γιατί όσα περισσότερα υγρά καταναλώνουμε μέσα στη μέρα τόσο καλύτερα… Chilly’s Series 2 Μπουκάλι Θερμός Abyss Black – 1L

Chillys2

 

 

Για τους λάτρεις της ζωγραφικής εμπνευσμένο από τον David Bomberg

Chilly’s Series 2 Μπουκάλι Θερμός David Bomberg – 500ml

Chillys3

 

 

Tο αγαπημένο της νέας γενιάς 

Chilly’s Series 2 Μπουκάλι Θερμός Ombre Dawn – 500ml

Chillys1

 

 

Τέλος, το “Αυτοκαθαριζόμενο μπουκάλι νερού με τεχνολογία PureVis” είναι η αγαπημένη μας επιλογή. Η πρόσβαση σε ασφαλές και καθαρό πόσιμο νερό δεν είναι πάντα δεδομένη, ιδίως σε εξωτερικούς χώρους ή σε περιοχές με περιορισμένη πρόσβαση σε πηγές καθαρού νερού. Σε αυτό το σημείο έρχεται η LARQ, με την καινοτόμο τεχνολογία και τον εμπνευσμένο σχεδιασμό της, να προσφέρει μια βιώσιμη λύση για καθαρό πόσιμο νερό.

LARQ

Έτσι, μην αφήσεις ζεστά ποτά ή νερό να καταστρέψουν τις υπαίθριες περιπέτειές σου. Μείνε δροσερή/ος και αν ψάχνεις το τέλειο δώρο για έναν φίλο σου που είναι λάτρης της γυμναστικής νομίζω ότι έχεις τη λύση στα χέρια σου.

 

Τέμπη: Από μία… κλωστή κρέμεται η γέφυρα στην Αγία Παρασκευή – Οκτώ μήνες μετά τον Daniel (Photos)

gefyra

Τέμπη: Από μία… κλωστή κρέμεται η γέφυρα στην Αγία Παρασκευή – Οκτώ μήνες μετά τον Daniel (Photos)

Σχεδόν οκτώ μήνες μετά το καταστροφικό πέρασμα της κακοκαιρίας Daniel η Θεσσαλία προσπαθεί να επουλώσει…