Ομπρέλα και Βαρουφάκης στο ίδιο κόμμα; Τι δήλωσε ο Βίτσας (video)

Ποιοι θα συμμετέχουν στο νέο φορέα εν' όψει ευρωεκλογών σύμφωνα με τον Δημήτρη Βίτσα

βιτσας

Οι εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ είναι ραγδαίες μετά την Κεντρική Επιτροπή του σαββατοκύριακου (11 – 12/11) μετά την αποχώρηση της «Ομπρέλας» από το κόμμα, που όπως φαίνεται σκοπεύει να δημιουργήσει συμμαχίες… από τα παλιά.

Μάλιστα μόλις κάποιες ώρες μετά την αποχώρησή τους όλα δείχνουν πως έχουν σχεδιάσει τις κινήσεις τους εν’ όψει ευρωεκλογών με το Δημήτρη Βίτσα να αποκαλύπτει και το ποιοι θα συμμετέχουν.

Ο νέος φορέας που θα σχηματιστεί θα κατέβει στις ευρωεκλογές, ανακοίνωσε ο πρώην βουλευτής, εκ των στελεχών που αποχώρησαν από τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ όπως τόνισε η απόφαση αυτή είναι ειλημμένη.

Μάλιστα στην ερώτηση για το ποιοι θα συμμετάσχουν σε αυτό τον νέο φορέα, ο κ. Βίτσας απάντησε ότι θα απαρτίζεται από τα στελέχη της Ομπρέλας που έφυγαν από τον ΣΥΡΙΖΑ, ΜέΡΑ25 και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που έφυγαν το 2015.

Ωστόσο στο νέο κόμμα φαίνεται να μην «χωράει» η Ζωή Κωνσταντοπούλου καθώς οι αποχωρήσαντες από την αξιωματική αντιπολίτευση θεωρούν πως η πρόεδρος της «Πλεύσης Ελευθερίας» έχει πάει πολύ προς τα δεξιά.

Πάντως από ότι φαίνεται υπάρχει μια ασάφεια για το ποιος θα ηγηθεί σε αυτό το νέο κόμμα με τον Δημήτρη Βίτσα όμως να μην θέλει να ηγηθεί ο Διονύσης Τεμπονέρας όπως δήλωσε.

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

ΚΚΕ

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

«Το ανιστόρητο σποτ προσφέρει άθελα του και μια πολύτιμη υπηρεσία. Φανερώνει ποιον πραγματικά θεωρεί αντίπαλο…