«Ο Τσίπρας θα είναι φίλος μου για πάντα» (Video)

Αποκλειστικές δηλώσεις στο documentonews.gr παραχώρησε ο πρωθυπουργός της Βόρειας Μακεδονίας μετά τη λήξη της συνάντησης που είχε με τον Αλέξη Τσίπρα στο γραφείο του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη Βουλή.

Zaef Tsipras

«Θεωρείτε τον Κυριάκο Μητσοτάκη σύμμαχο της χώρας σας;» ήταν το πρώτο ερώτημα, με τον Ζόραν Ζάεφ να απαντά: «Φυσικά, (ο Κυριάκος Μητσοτάκης) συνεχίζει να εργάζεται με τη Βόρεια Μακεδονία για να βελτιώσει τις οικονομικές σχέσεις, για καλύτερες δουλειές. Στείλαμε σήμερα αυτό το μήνυμα μαζί μέσω των συναντήσεών μας και ελπίζω ότι η φιλία ανάμεσα στην Βόρεια Μακεδονία και την Ελλάδα θα συνεχιστεί».

Στο ερώτημα αν η Συμφωνία των Πρεσπών δικαιώθηκε με το πέρας του χρόνου, τόνισε: «Το πιστεύω πολύ. Τώρα πια είναι γεγονός. Το κύριο μήνυμα της επίσκεψής μου είναι ότι το όνειρο μου έγινε πραγματικότητα. Δηλαδή, να επισκεφτώ την Αθήνα, να μιλήσω για δουλειές και συνεργασίες. Όλα αυτά θα ήταν φαντασία χωρίς τη Συμφωνία των Πρεσπών».

Ερωτηθείς για το αν θεωρεί φίλο του τον Αλέξη Τσίπρα, απάντησε χωρίς δεύτερη σκέψη και με ένα πλατύ χαμόγελο: «Μέχρι το τέλος της ζωής μου».

 

Πηγή: Documento

Στη φυλακή άλλοι 2 κατηγορούμενοι για το κύκλωμα εκβιαστών – Μεταξύ αυτών και ο «Αρκούδος»

Κυκλωμα εκβιαστων

Στη φυλακή άλλοι 2 κατηγορούμενοι για το κύκλωμα εκβιαστών – Μεταξύ αυτών και ο «Αρκούδος»

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν δύο από τους έξι κατηγορούμενους που απολογήθηκαν την Παρασκευή (19/7) για τη συμμετοχή…