Newsroom

Newsroom

Ο Τσελίκας είδε στο Ελληνικό το καλύτερο έργο στην Ευρώπη… εμείς είδαμε απλά «χώματα» (video)

Οκ, μπορεί να είμαστε εμείς οι τρελοί της υπόθεσης

380624041 300455326236672 7743345404481577330 n

Ο γνωστός σε όλους μας Γιώργος Τσελίκας είχε την τιμητική του, για ακόμα ένα πρωί, στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ όπου αυτή τη φορά βγήκε στον αέρα όχι για κάποιο…. περίεργο ρεπορτάζ, αλλά για να μας παρουσιάσει το έργο στο Ελληνικό, το οποίο έχει ξεκινήσει απ’ την κυβέρνηση της ΝΔ από το 2019.

Τέσσερα χρόνια αργότερα, πήραμε μια εικόνα για την εξέλιξη των έργων στην Αθηναϊκή ριβιέρα από τον δαιμόνιο ρεπόρτερ Τσελίκα, ο οποίος μας προϊδέασε κιόλας ότι μιλάμε για το καλύτερο έργο στην Ευρώπη και ότι αυτό που παρακολουθούμε είναι απλά απίστευτο.

Μίλησε για πόλη 50.000 κατοίκων που χτίζεται, για ουρανοξύστη που έχουν πωληθεί όλα τα διαμερίσματα και ακόμα… χτίζεται και φυσικά μια υπογειοποίηση που ακόμα φτιάχνεται και αυτή.

Μας έδειξε επίσης με τεράστιο ενθουσιασμό ένα υπέροχο τεράστιο χωράφι που όμοιο του βρίσκεις σε όλα τα μέρη της επαρχίας, ενώ δεν δίστασε να αναφέρει ότι έχει μείνει έκπληκτος και δεν έχει δει τέτοιο τιτάνιο έργο να συμβαίνει στην Ελλάδα.

Βέβαια εμείς δεν διαφωνούμε ότι κάποτε θα γίνει. Θα γίνει!

Αλλά δεν νομίζετε και εσείς ότι ο ενθουσιασμός του Τσελίκα είναι λίγο υπερβολικός για ένα έργο που δεν έχει ολοκληρωθεί ούτε στο 10% του ακόμη εδώ και 4 χρόνια;

Δεν ξέρουμε, ίσως είμαστε εμείς παράλογοι. Μπορεί και τυφλοί…

Στη φυλακή πολύ γνωστός δικηγόρος της Αθήνας – Καταδικάστηκε για βιασμό δύο παιδιών

δικαιοσύνη 1

Στη φυλακή πολύ γνωστός δικηγόρος της Αθήνας – Καταδικάστηκε για βιασμό δύο παιδιών

Ο 64χρονος δικηγόρος από την πρώτη στιγμή αρνήθηκε τις αποδιδόμενες σε βάρος του κατηγορίες, ισχυριζόμενος…