Newsroom

Newsroom

Ο Τεντόγλου προσπέρασε επιδεικτικά τη χειραψία με τον γραμματέα του ΣΕΓΑΣ – Θα έχει τους λόγους του (video)

Πιθανώς η κίνηση του Τεντόγλου να είναι μια «διαμαρτυρία» για τη βοήθεια της Πολιτείας προς τους αθλητές

tent5

Ο Μίλτος Τεντόγλου από χθες είναι ο νέος Παγκόσμιος Πρωταθλητής του μήκους με ένα τρομερό άλμα στα 8,52μ. και όπως είναι φυσικό τα συγχαρητήρια για τον Έλληνα υπερπρωταθλητή διαδέχονται το ένα το άλλο.

Η ελληνική αποστολή μαζί με την οικογένειά του του επιφύλασσαν μια πολύ θερμή υποδοχή κατά την επιστροφή του στο ξενοδοχείο, με το γραμματέα του ΣΕΓΑΣ Παναγιώτης Δημάκο να είναι ο πρώτος που έσπευσε να συγχαρεί το Μίλτο για το τεράστιο επίτευγμα του.

Ωστόσο η χειραψία που πήγε να κάνει ο κ. Δημάκος με τον Τεντόγλου δεν πήγε και πολύ καλά αφού ο Γρεβενιώτης αθλητής τον προσπέρασε χωρίς να του δώσει το χέρι και πήγε να αγκαλιάσει τους συγγενείς του και τους δικούς του ανθρώπους.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι υπάρχει εξήγηση για το περιστατικό και πιθανώς να σχετίζεται με το γεγονός ότι η Πολιτεία δεν συνδράμει όσο μπορεί στην πορεία των αθλητών (πολλές φορές έχουμε ακούσει για ανεπάρκεια πόρων, εγκαταστάσεων και μέσων) αλλά μπορεί κιόλας ο Μίλτος να ένιωσε ότι εκείνη τη στιγμή πρέπει να αγκαλιάσει τους δικούς του ανθρώπους που ασφαλώς τον έχουν στηρίξει περισσότερο από οποιονδήποτε.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SEGAS (@segas.gr)

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

ΚΚΕ

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

«Το ανιστόρητο σποτ προσφέρει άθελα του και μια πολύτιμη υπηρεσία. Φανερώνει ποιον πραγματικά θεωρεί αντίπαλο…