Ο Τάκης Τσουκαλάς κάνει τα πιο σουρεαλιστικά μαθήματα ιστορίας για τη Μακεδονία (video)

Πόσοι και πόσοι δεν εμφανίστηκαν τις τελευταίες ημέρες με αφορμή το Μακεδονικό ζήτημα. Ακούσαμε ακραίες απόψεις, το πλήθος να φωνάζει «ζήτω ο Στρατός» και «αλήτες, προδότες, πολιτικοί», είδαμε πρόσωπα που τα τελευταία χρόνια είχαν εξαφανιστεί να επανεμφανίζονται προσπαθώντας να πάρουν το δικό τους μερίδιο, θυμηθήκαμε τον Φραγκούλη Φράγκο, ακούσαμε τον εμπλεκόμενο σε υπόθεση με μίζες μητροπολίτη Σύρου να απευθύνει λόγο στο συγκεντρωμένο πλήθος, είδαμε χρυσαυγίτες και λοιπούς νοσταλγούς σκοτεινών εποχών να αποθεώνουν τον Μίκη Θεοδωράκη κ.ά.

5a79c3091dc524db598b45f2

Απ’ αυτό το άλλοτε αστείο και άλλοτε επικίνδυνο σουρεαλιστικό σκηνικό δεν θα μπορούσε να λείψει μια φιγούρα που ουκ ολίγες φορές μας έχει προσφέρει γέλιο. Μιλάμε για τον Τάκη Τσουκαλά, τον γνωστό οπαδό του Ολυμπιακού, ο οποίος έκανε μέσα από την εκπομπή του μάθημα ιστορίας. Επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, ακούστε τον να κάνει γεωπολιτικές αναλύσεις για τα Βαλκάνια και να μας εξηγεί γιατί η Μακεδονία είναι μια και ελληνική. Και φυσικά κατακόκκινη (από το χρώμα του Ολυμπιακού) όπως διαπιστώνει κλείνοντας την ανάλυσή του. 

Διαβάστε σχετικά:

Σουρεαλισμός: Η συνομιλία του Τάκη Τσουκαλά με φίλο του ΠΑΟΚ είναι ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί σήμερα στο διαδίκτυο (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Τάκης Τσουκαλάς προσπαθεί να φάει παγωτό στην Κωνσταντινούπολη και γίνεται viral (ΒΙΝΤΕΟ)

Όταν ο Τάκης Τσουκαλάς ζητά συγγνώμη για το «άντε γεια» (video)

Συνεχίζεται η επέλαση της αφρικανικής σκόνης – Πολύ υψηλές θερμοκρασίες στην Κρήτη

skoni

Συνεχίζεται η επέλαση της αφρικανικής σκόνης – Πολύ υψηλές θερμοκρασίες στην Κρήτη

Λίγες νεφώσεις παροδικά πυκνότερες και αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα περιμένουμε στην Αττική