Σουρεαλισμός: Η συνομιλία του Τάκη Τσουκαλά με φίλο του ΠΑΟΚ είναι ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί σήμερα στο διαδίκτυο (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Τάκης Τσουκαλάς, ο γνωστός οπαδός του Ολυμπιακού ο οποίος επί πολλά χρόνια παρουσιάζει την εκπομπή «Θύρα 7» έχει προσφέρει κατά καιρούς άφθονο γέλιο σε ποδοσφαιρόφιλους και όχι μόνο.

NewsRoom 26/08/2017 | 09:34

Άλλοτε σοβαρά, άλλοτε κάνοντας πλάκα, πάντοτε όμως με διάθεση να συγκρουστεί για την ομάδα του, ο Τάκης Τσουκαλάς, έχει μπει στα σπίτια όλων μας κάνοντάς μας να γελάσουμε, να εκνευριστούμε ή και να χαρούμε ακόμη. 

Έτσι και στη χθεσινή εκπομπή του, όταν ένας φίλος του ΠΑΟΚ προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί του. Το τι ακολούθησε δεν περιγράφεται. Ο Τάκης Τσουκαλάς του έκλεισε το τηλέφωνο τρεις φορές, με τον οπαδό του ΠΑΟΚ να παίρνει πίσω για να μιλήσει. 

Η μεταξύ τους συζήτηση είναι όπως ίσως φαντάζεστε η επιτομή του σουρεαλισμού. Πάρτε λοιπόν μια γεύση από το «σόου» και γελάστε με την ψυχή σας, έχοντας πάντοτε στο μυαλό σας ότι ο ΠΑΟΚτσής μπορεί τελικά να ήταν μέρος του προγράμματος και όχι πραγματικός οπαδός του «δικεφάλου». Ή έστω κάποιος που ήθελε να κάνει πλάκα.