Newsroom

Newsroom

Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός του Ανδρέα Μικρούτσικου στην Ειρήνη Ιγγλέση

«Μάζεψε τον Γιώργο την Μαίρη και τον Θάνο και στήστε την μπαλάντα του ξεσηκωμού, σκηνή από το Φουέντε Οβεχούνα στο θέατρο ο Παράδεισος.  

1642090

Με ένα συγκινητικό μήνυμα στο facebook ο Ανδρέας Μικρούτσικος αποχαιρέτισε τη σπουδαία ηθοποιό Ειρήνη Ιγγλέση η οποία πέθανε χθες ύστερα από μεγάλη μάχη για τη ζωή της.

Η Ειρήνη Ιγγλέση υπήρξε η πρώτη σύζυγος του Θάνου Μικρούτσικου με τον οποίο απέκτησαν δύο κόρες.

Η ανάρτηση του Ανδρέα Μικρούτσικου έχει ως εξής:

Ειρηνουλα μου.Σε γνωρισα στο ΚΘΒΕ στη παρασταση του Γ.Μιχαηλιδη,Φουεντε Οβεχουνα,που εγραψε τη μουσικη ο Θανος και τραγουδουσε ζωντανα στην παρασταση η Μαιρη.Ειχες αποχωρησει απο το θεατρο του Κουν για να διαχειριστεις το πενθος σου για το χαμο της αδελφης σου Σεσιλ.Σε γνωρισα μετα σαν εξοχη γυναικα του Θανου σαν μοναδικη μητερα των παιδιων σας Σεσιλ και Κωνσταντινα σαν μουσα των ταινιων του Π.Βουλγαρη.Ειρηνη μου αγαπηθηκαμε σαν αδερφια οποτε κανε μου μια τελευταια χαρη.Μαζεψε τον Γιωργο την Μαιρη και τον Θανο και στηστε την μπαλαντα του ξεσηκωμου σκηνη απο το Φουεντε Οβεχουνα στο θεατρο ο Παραδεισος.

Μετέωρα: Συγκίνηση από αναρριχητές που αναφωνούν τα ονόματα των τριών αδικοχαμένων κοριτσιών στο δυστύχημα των Τεμπών (video)

anarixites

Μετέωρα: Συγκίνηση από αναρριχητές που αναφωνούν τα ονόματα των τριών αδικοχαμένων κοριτσιών στο δυστύχημα των Τεμπών (video)

Κατά την αναβίωση του εθίμου στον Άϊ Γιώργη τον Μαντηλά