Newsroom

Newsroom

Ο Snik ξεσπά κατά των νέων: Σηκωθείτε από τον καναπέ, δουλέψτε

«Εγώ για εσάς το λέω, μάγκες», σημειώνει ο Snik στο οργισμένο μήνυμα του

Screenshot 8 17

Αν πρέπει και μπορεί κάποιος να κάνει υποδείξεις στη νέα γενιά αδιαμφισβήτητα αυτός είναι Snik. O καλλιτέχνης με το σπουδαίο έργο και την ηρωική στάση ζωής σαφώς και δικαιούται να κάνει μαθήματα ηθικής και συμπεριφοράς στους συνομήλικούς του.

Ο Snik λοιπόν ανέβασε ένα βίντεο, στο οποίο ο ίδιος κάνει γυμναστική έχοντας αφήσει τα δυο του σκυλάκια στη βροχή και επειδή του άσκησαν κριτική προχώρησε σε ένα οργισμένο μήνυμα κατά των νέων.

«Κάποιοι που μου στέλνετε “βάλε τα σκυλιά μέσα¨, άλλη δουλειά δεν έχετε να κάνετε; Σοβαρά; Θα είχα αφήσει τα σκυλιά μου έξω; Τα σκυλάκια έχουν σπιτάκια να μπουν.

Άλλη δουλειά δεν έχετε να ασχοληθείτε. Σηκωθείτε από τον καναπέ, δουλέψτε, κάντε κάτι. Να βγάλετε τα λεφτά σας, άμα δεν γουστάρετε να βλέπετε τα story μου κάντε unfollow.

Εγώ για εσάς το λέω, μάγκες. Κοιτάξτε το 2023 να γίνετε η καλύτερη version του εαυτού σας, να κάνω και εγώ το ίδιο. Σταματήστε να ασχολείστε τόσο με το δράμα, έχω χάσει και εγώ πολύ χρόνο να τσακώνομαι με τον κάθε βλάκα. Φέτος θέλω ηρεμία, τάξη και ασφάλεια. Οπότε, σηκωθείτε από τον καναπέ, βγάλτε τα λεφτά και κοιτάξτε τη δουλίτσα σας», δήλωσε αναλυτικά το είδωλο Snik.

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη