Newsroom

Newsroom

Μας προετοιμάζει για δίμηνη καραντίνα ο Σκυλακάκης;

«Η οικονομία μπορεί να αντέξει και δίμηνο lockdown», λέει όλως τυχαίως ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών

5182652

Χωρίς τέλος οι πειραματισμοί και οι αντιφάσεις της κυβέρνησης στη διαχείριση της πανδημίας. Χθες ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωνε καθολικό lockdown σε όλη τη χώρα για ένα μήνα, για να καταφέρουμε όπως ισχυρίστηκε ο ίδιος να «αξιοποιήσουμε» τα Χριστούγεννα, και μόλις σήμερα ο Θεόδωρος Σκυλακάκης δηλώνει ότι «μπορούμε να αντέξουμε και δίμηνη καραντίνα».

«Η ελληνική οικονομία μπορεί να αντέξει δίμηνο lockdown», τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό σήμερα το πρωί, προσθέτοντας πως «δημοσιονομικά η Ελλάδα έχει την εμπιστοσύνη των θεσμών των αγορών και σε συνδυασμό με τα ταμειακά διαθέσιμα η χώρα θα αντέξει όσο διαρκεί η πανδημία».

Σκόπιμα ή τυχαία ο Θεόδωρος Σκυλακάκης, που αποτελεί όπως είναι γνωστό στενό συνεργάτη και σύμβουλο του πρωθυπουργού, αποκάλυψε τις προθέσεις και τα πραγματικά πλάνα που εξετάζει το επιτελείο Μητσοτάκη για μια περίοδο καραντίνας που θα ξεπερνά κατά πολύ τις αρχικές ανακοινώσεις.

Για ακόμα μια φορά η κυβέρνηση αντί να προτάξει ένα συγκροτημένο σχέδιο αντιμετώπισης της πανδημίας, που θα βοηθήσει και την κοινωνία να συστρατευθεί, επιλέγει τις «διαρροές» και τις «μεμονωμένες φωνές» που ψελλίζουν για λουκέτο διαρκείας και στην πραγματικότητα φανερώνουν τους πραγματικούς της σχεδιασμούς.

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

5653777 1

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

Μετά από επιχείρηση αστυνομικών, εντοπίστηκε το εν λόγω σπίτι, μέσα στο οποίο διέμεναν 14 άτομα…

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Screenshot 2024 04 27 204402

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Στο βίντεο, διάρκειας τριών λεπτών, οι Σίγκελ και Μιράν αναφέρουν τα ονόματά τους, και λένε…