Newsroom

Newsroom

Ο πρωθυπουργός του πλεονάσματος, της φτώχειας, των αυτοκτονιών και του "φύγε-έλα"

Γράφει η Θεοδωροβία Πλακά

samaras 117 1

Γράφει η Θεοδωροβία Πλακά

«Το ψέμα δεν μπορεί να ζήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα» (Αισχύλος)

Καθημερινά κύριε πρωθυπουργέ της Ελλάδας, συνεργάζεστε με την πολιτική σας ομάδα, έχοντας έναν στόχο. Την δημιουργία ψεμάτων, προκειμένου να μας πείσετε, ότι έχουμε πλεόνασμα και ότι η οικονομική κρίση τελειώνει!

Καθημερινά, πρωθυπουργέ της Ελλάδας, κύριε Σαμαρά, με το επιτελείο σας του ψεύδους, παραπλανάτε τον έλληνα πολίτη, ότι οι μόνοι σωτήρες είστε εσείς! Η διεφθαρμένη και διαπλεκόμενη κυβέρνησή σας, θα μας σώσει;

Είναι η αλήθεια ότι έχετε εξελιχθεί πολύ, σε σχέση με το πολιτικό παρελθόν σας, που δεν ξεχνιέται. Και το παρόν σας είναι συνδεδεμένο με ασυνεπείς υποσχέσεις συνεχώς. Το ψεύδος, το κάνατε επάγγελμα και τόσα που λέτε καθημερινά τα πιστέψατε κι εσείς. Έχετε μπόλικο πλεόνασμα ψεύδους και… πτωχών Ελλήνων!

Αυτό έχετε καταφέρει μέχρι σήμερα, γιατί ένας πολιτικός με τόσα λάθη στο παρελθόν, δεν μπορεί παρά να κάνει χειρότερα στο μέλλον, καθώς πολλά έτη ήσασταν ανενεργός πολιτικά και αδιάφορος εθνικά. Γιατί για να αποφεύγονται τα μεγάλα πολιτικά λάθη, χρειάζεται εμπειρία, κι εσείς κύριε Σαμαρά δεν είχατε.  Θα μου πείτε και οι σοφότεροι λανθάνουν. Μάλιστα, αλλά όταν τα λάθη τα πληρώνει ένας ολόκληρος λαός, πάει πολύ κύριε πρωθυπουργέ!

Ποιός από εσάς αναλογίστηκε τις αυτοκτονίες των συνανθρώπων μας και έκανε κάτι το ελάχιστο για τις οικογένειες που άφησαν πίσω; Να είστε σίγουροι ότι το αίμα τους θα σας κυνηγάει πάντα!

Θα σας έλεγα να λάβετε πολύ υπ’ όψιν σας, τους πολιτικούς σας αντιπάλους και αυτούς που είχατε αλλά και αυτούς που κατασκευάσατε με την αλαζονική και θρασύτατη πολιτική συμπεριφορά σας.

Τρέχετε σε λάθος κατεύθυνση κύριε πρωθυπουργέ και η σύγκρουση θα είναι ολέθρια για εσάς και γι’ αυτό το κόμμα του οποίου ηγείστε και που σίγουρα δεν είναι η Νέα Δημοκρατίας που στηρίζαμε με αγωνιζόμασταν κάποτε με πάθος.

Μεγάλη θα είναι η συντριβή σας στις εκλογές, κύριε Σαμαρά και θα αντιμετωπίσετε και πρόβλημα διαδοχής. Και εγώ που σας το λέω, έχω πείρα. Τον φόβο σας για το πολιτικό σας αύριο, τον καταλαβαίνουμε από την ευκολία με την οποία διαγράφετε βουλευτές σας, μέσα στη Βουλή των Ελλήνων και ενώπιον του λαού σας, και με την ίδια απολύτως ευκολία ξαναυπογράφετε την επάνοδό τους.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα του κυρίου Νικήτα Κακλαμάνη, ο οποίος με πολύ ευκολία μπαινοβγαίνει. Τσάμπα η επανάσταση κύριε Κακλαμάνη! Τί έχετε αλήθεια περάσει τους ψηφοφόρους; Μπες-βγες, κατά το δοκούν; Και νομίζετε ότι πάντα θα σας ακολουθούν;

Προκαλείτε αρνητικά συναισθήματα και απογοήτευση και το μόνο που επιθυμεί η πλειοψηφία του ελληνικού λαού πια, είναι η πτώση σας , η οποία θα είναι συντριπτική! Ο ελληνικός λαός επιθυμεί την τιμωρία σας, για τον πόνο, τη δυστυχία, την απελπισία, την απόγνωση, τη φτώχεια, την προδοσία, την καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων του, την αδικία.

Επιθυμεί, την τιμωρία σας, για τους άστεγους και τους άνεργους, για τα χρήματα των ομολογιούχων, που εμπιστεύτηκαν στη χώρα τους και τους τιμωρήσατε, ενώ αυτούς που τα έσωσαν βγάζοντάς τα στο εξωτερικό, τους προστατέψατε, εξαφανίζοντας “στικάκια”.

Επιθυμούμε την τιμωρία όλων όσοι μας κατέστρεψαν και μας πρόδωσαν πουλώντας την εθνική μας κυριαρχία. Έλληνες, ενωθείτε και βροντοφωνάξτε «Όχι, δεν σας αντέχουμε άλλο». Γιατί κύριε Σαμαρά, «σε μια χώρα που κυβερνάται καλά, η φτώχεια είναι ντροπή. Σε μιά χώρα που κυβερνάται άσχημα, ο πλούτος είναι ντροπή»! (Κομφούκιος, κινέζος φιλόσοφος)

Αγρίνιο: Άγριο οπαδικό επεισόδιο – Επιτέθηκαν σε φίλους του Ολυμπιακού που βγήκαν να πανηγυρίσουν (video)

astynomia skai

Αγρίνιο: Άγριο οπαδικό επεισόδιο – Επιτέθηκαν σε φίλους του Ολυμπιακού που βγήκαν να πανηγυρίσουν (video)

Επίθεση σε τρεις 18χρονους έκαναν άτομα με κουκούλες στο Αγρίνιο

Μούκανος για τον τραγικό θάνατο του Θόδωρου Αγγελόπουλου: Εκτινάχθηκε και έπεσε σε ένα φρεάτιο (video)

1291496

Μούκανος για τον τραγικό θάνατο του Θόδωρου Αγγελόπουλου: Εκτινάχθηκε και έπεσε σε ένα φρεάτιο (video)

«Ήμουν απέναντι. Έπεσαν οι μηχανές, σερνόντουσαν οι αναβάτες. Φωνές, πανικός, ουρλιαχτά», περιέγραψε για ο Αλέξανδρος…