Ο πρωθυπουργός των υποκλοπών…απαγορεύει το TikTok και αρέσκεται στο να συγκρίνεται με τον ίδιο του τον εαυτό

Ο Μητσοτάκης αποκαλύπτει ότι έχει απαγορεύσει τη χρήση του TikTok στους υπουργούς του. Επίσης, «αρέσκεται στο να συγκρίνεται με τον ίδιο του τον εαυτό» και μπορεί (!) και να…έκλαψε ιδιωτικά για την τραγωδία στα Τέμπη. Δεν είναι όμως σίγουρος. Μπορεί. Ίσως, πάλι, και να μην ξέρει.

μητσοτακης προταση μομφης

Στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη βρέθηκε σήμερα το πρωί (12/04) ο Κυριάκος Μητσοτάκης και -μεταξύ άλλων- μας πληροφόρησε ότι ο ίδιος, πάντως, αρνείται να κατεβάσει την εφαρμογή TikTok στο κινητό του. Μάλιστα, δεν έχει μείνει μόνο εκεί, αλλά την εν λόγω κινεζική εφαρμογή έχει απαγορεύσει και στους υπουργούς του να τη χρησιμοποιούν.

Αίσθηση προκάλεσαν οι εξηγήσεις του πρωθυπουργού του Predator, των υποκλοπών και των παρακολουθήσεων για τους λόγους που έχει… ιδιαίτερες ανησυχίες για τη χρήση της κινεζικής εφαρμογής TikTok.

«Στο δικό μου κινητό δεν έχω την εφαρμογή»

«Το TikTok.είναι ένα εργαλείο το οποίο έχει πολύ μεγάλη δύναμη, γεννά και πολλά ερωτηματικά. Στο δικό μου κινητό δεν έχω την εφαρμογή και έχω απαγορεύσει σε όλα τα μέλη του υπουργικού συμβουλίου να την έχουν. Αλλά μου δίνει τη δυνατότητα να επικοινωνήσω. Εντυπωσιακό πόσοι νέοι άνθρωποι βλέπουν και γίνονται αποδέκτες του μηνύματος μέσω του TikTok.».

Ορθή τοποθέτηση από τον πρωθυπουργό, αν αναλογιστεί κανείς ότι ο Μητσοτάκης έχει καλύτερα πράγματα να κάνει από το να σπαταλάει τον πολύτιμο χρόνο του σε εφαρμογές των Κινέζων, όπως π.χ. το να παρακολουθεί τους πάντες και τα πάντα μέσω Predator.

Ο Μητσοτάκης αναφέρθηκε δε, σε πολλά άλλα ενδιαφέροντα πράγματα, όπως στο γεγονός ότι αρέσκεται στο να συγκρίνεται με τον ίδιο του τον εαυτό καθώς και ότι μπορεί (!) και να…έκλαψε ιδιωτικά για την τραγωδία στα Τέμπη. Δεν είναι όμως σίγουρος. Μπορεί. Ίσως, πάλι, και να μην ξέρει.

«Μου αρέσει να συγκρίνομαι με τον ίδιο μου τον εαυτό»

«Θέλω να συγκρίνομαι με τον ίδιο μου το εαυτό. Η σύγκριση είναι αναπόφευκτο συστατικό της πολιτικής. Δύο πολιτικοί μπορούν να διεκδικήσουν να γίνουν πρωθυπουργοί. Είχα την τιμή να είμαι 4 χρόνια πρωθυπουργός. Ο κ. Τσίπρας ήταν 4 χρόνια πρωθυπουργός πριν από εμένα. Οι πολίτες μπορούν να συγκρίνουν τι πέτυχε η χώρα. Δεν είναι προσωπική αντιπαράθεση. Οι πολίτες δεν επιλέγουν μόνο κόμμα, επιλέγουν και υποψήφιο πρωθυπουργό και γι’ αυτό και δημιούργησε σύγχυση η στάση του ΠΑΣΟΚ για τον περιβόητο άγνωστο “Χ” .Σίγουρα η πολιτική είναι μια συγκριτική διαδικασία. Θα ήθελα η ψήφος και στο πρόσωπό μου και στο κόμμα του οποίου ηγούμαι να είναι θετική. Γι αυτό μιλάω για τον απολογισμό μας. Τονίζω τη συνέπεια λόγων και έργων».

«Μπορεί και να έκλαψα»

«Αισθάνομαι πολύ βαριά την ευθύνη για αυτό που έγινε στα Τέμπη» είπε σε άλλο σημείο της συνέντευξης του ο πρωθυπουργός. «Ανέλαβα το μερίδιο της ευθύνης που μου αναλογεί. Υπάρχει ένα ερώτημα νομίζω στο μυαλό όλων. Πώς έγινε και τι θα κάνεις μου λένε τα παιδιά μου, ώστε να μην ξαναγίνει. Αισθάνθηκα και μεγάλη πίεση, ιδιωτικά μπορεί και να έκλαψα. Πρέπει να διαχειριστώ την κρίση την επόμενη ημέρα, την επόμενη ώρα».

Λέσβος: Αυτοκίνητο παρέσυρε δύο πεζούς σε τροχαίο – Χωρίς τις αισθήσεις της γυναίκα

troxaio me egataleipsi

Λέσβος: Αυτοκίνητο παρέσυρε δύο πεζούς σε τροχαίο – Χωρίς τις αισθήσεις της γυναίκα

Λίγο πριν τα μεσάνυχτα προς την Κυριακή σημειώθηκε το τροχαίο δυστύχημα με αγροτικό, τρεις επιβαίνοντες…

Κραυγή αγωνίας από τις αναπληρώτριες μητέρες- Η κυβέρνηση τους κόβει από το επίδομα μητρότητας (video)

pregnant g076b366fe 1920 768

Κραυγή αγωνίας από τις αναπληρώτριες μητέρες- Η κυβέρνηση τους κόβει από το επίδομα μητρότητας (video)

Η κυβέρνηση αντιμετωπίζει της μη μισθωτές εργαζόμενες μητέρες ως δεύτερης κατηγορίας, φθηνές, αναλώσιμες και χωρίς…

Μαρούσι: Άγρια συμπλοκή με πυροβολισμούς έξω από νυχτερινό κέντρο – Ένας νεκρός και ένας τραυματίας (video)

9 12

Μαρούσι: Άγρια συμπλοκή με πυροβολισμούς έξω από νυχτερινό κέντρο – Ένας νεκρός και ένας τραυματίας (video)

Νεκρός ένας 21χρονος, σοβαρά τραυματισμένος ένας 23χρονος