Newsroom

Newsroom

O Πρετεντέρης προτείνει ψυχοφάρμακα σε όσους δεν θέλουν Μητσοτάκη;

Αν δεν σας αρέσει ο Μητσοτάκης, τότε έχετε πρόβλημα... Αν είχε λίγο παραπάνω θάρρος θα το έγραφε καθαρά ο Πρετεντέρης

Screenshot 3 10

Πόσο πλάκα έχει ο Μητσοτάκης να εγκαλεί την αντιπολίτευση για τοξικό κλίμα και ακραία πόλωση και την ίδια στιγμή, ο προσωπικός του αγιογράφος να συστήνει Lexotanil στους πολιτικούς του αντιπάλους.

Ο Γιάννης Πρετεντέρης ξεπέρασε το εαυτό του, με το νέο του κείμενο στην εφημερίδα τα «ΝΕΑ», καθώς πέρα από την πλήρη διαστρέβλωση της πραγματικότητας εξαπολύει μια άκρως τοξική επίθεση σε όσους ασκούν κριτική στην κυβέρνηση.

Ο δημοσιογράφος στο κείμενο του με τίτλο «Κόλαση», λίγο πολύ διαπιστώνει πως η αντιπολίτευση χρειάζεται Lexotanil και άλλα ψυχοφάρμακα.

Κάπως έτσι θεωρεί πως θα ξεπεράσει τη θλίψη της για την παντοδυναμία του Κυριάκου και θα γλυτώσει από τον φανατισμό και την εμμονή της με το πρόσωπο του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Screenshot 2 9

Πέρα από τις συγκεκριμένες χυδαιότητες ο Πρετεντέρης, δηλώνει για ακόμα μια φορά φανατικός οπαδός του Μητσοτάκη τον οποίο και χαρακτήριζει ως τον «πιο δημοφιλή Έλληνα πολιτικό».

Και δεν σταματάει εκεί… ενώ περιστρέφεται γύρω από το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων, δεν τοποθετείται για την ουσία του σκανδάλου και απλά εκφράζει την ικανοποίησή του που το συγκεκριμένο ζήτημα δεν έχει «πληγώσει» πολιτικά τον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση.

Κλείνοντας μας δίνει ραντεβού στην κόλαση όπου, όπως υπενθυμίζει ο Πρετεντέρης, το πρωτάθλημα συνήθως το κερδίζει ο διάβολος. Αφού δεν μας είπε «ραντεβού στα γουναράδικα» πάλι καλά…

Απίστευτο και όμως Κερκυραϊκό: Της έριξαν «Μπότη» στο κεφάλι – Έπεσε από το γραφείο του δημάρχου (video)

KERKYRA 2

Απίστευτο και όμως Κερκυραϊκό: Της έριξαν «Μπότη» στο κεφάλι – Έπεσε από το γραφείο του δημάρχου (video)

Το ιστορικό έθιμο των Μπότηδων παραλίγο να αποδειχθεί μοιραίο στην φετινή του εκδοχή καθώς από…