Ο Πορτοσάλτε βρήκε τη λύση για την ακρίβεια! «Μην καταναλώνετε – Kόψτε τα όλα» (Video)

Οδηγός επιβίωσης από τη «γαλάζια» μασκότ της τηλεόρασης.

arisportosalte 1

Τις δικές του πρωτότυπες λύσεις για την αντιμετώπιση της ακρίβειας έδωσε για άλλη μια φορά ο Άρης Πορτοσάλτε. Σχολιάζοντας στην εκπομπή του ΣΚΑΪ το έκτακτο σχέδιο που ανακοίνωσε η Κομισιόν σε περίπτωση που η Ρωσία κλείσει τη στρόφιγγα του πετρελαίου, ο αγαπητός δημοσιογράφος καταφέρνει μέσα σε λίγα λεπτά να φέρει τους πολίτες αντιμέτωπους με την εθελοτυφλία τους. Η λύση στο πρόβλημα της ακρίβειας βρισκόταν ανέκαθεν μπροστά τους: «Κόψτε τα όλα».

Συγκεκριμένα, η λύση του Πορτοσάλτε για την ακρίβεια δεν είναι μέτρα από την κυβέρνηση για την καταπολέμηση της αισχροκέρδειας ή κάποια άλλη λογική λύση.

Για την αντιμετώπιση της ακρίβειας πρότεινε να κόψουν οι πολίτες την κατανάλωση!

«Ένα πράγμα που είναι ακριβό το αντιμετωπίζεις με έναν τρόπο, μειώνοντας την κατανάλωση του», είπε χαρακτηριστικά, τη μέρα που ο πληθωρισμός σκαρφάλωσε στο 10,2%. Ουσιαστικά προτείνει στους πολίτες να κόψουν τις μετακινήσεις, τη χρήση ηλεκτρικού ρεύματος, το φαγητό κοκ, καταστώντας τους υπεύθυνους.

«Το κάνει κάθε λογικός άνθρωπος, αλλιώς αν έχεις χρήματα κάνε αντίσταση και πλήρωνε. Είσαι εσύ και το πορτοφόλι σου. Πες όχι φον ντερ Λάιεν εγώ θα κυκλοφορώ κάθε μέρα», συνέχισε.

Δείτε το βίντεο:

Κακοκαιρία: Πλημμύρισαν δρόμοι σε Πήλιο και Καρδίτσα-Χιονόπτωση στη Βόρεια Ελλάδα (video)

phlio 1

Κακοκαιρία: Πλημμύρισαν δρόμοι σε Πήλιο και Καρδίτσα-Χιονόπτωση στη Βόρεια Ελλάδα (video)

Οι ισχυρές καταιγίδες που έπληξαν την χώρα, οδήγησαν σε πλημμυρικά φαινόμενα σε περιοχές της Θεσσαλίας.