Ο Παύλος Πολάκης απαντά στους επικριτές του για τις γραβάτες και τα τσιγάρα

Αιχμηρή απάντηση σε όσους σχολιάζουν τα όσα είπε στον επίτροπο Υγείας, Βιτένις Αντριουκαΐτις έδωσε μέσω Facebook ο Παύλος Πολάκης.

Πολακης 0

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας ξαναέγραψε την χθεσινή του ανάρτηση για να την εμπεδώσει κάθε ενδιαφερόμενος, ενώ επιτέθηκε και σε ΜΜΕ για την κάλυψη του συγκεκριμένου περιστατικού.

Συγκεκριμένα, ο Παύλος Πολάκης έγραψε:

«ΑΝΤΕ ΠΑΜΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΥΟ ΛΟΓΟΥΣ:

Πρώτον προς κάποιους δημοσιογράφους οπαδούς και εργολάβους της «κεντροαριστερής σύγκλισης» με «ανοιχτά παράθυρα» και στη σημιτική λαμογιά……Και δεύτερο για κάτι αντικειμενικούς παρουσιαστές τύπου Χατζηνικολάου που απ όσα έγραψα απομόνωσε μόνο μια φράση για το πότε θα το κόψω.

Έτσι το ξανά βάζω για να το διαβάζει ο πρώτος και να βουρλίζεται και ο δεύτερος μπας και δεν το διάβασε ολόκληρο ….

Προς κύριο Βιτενις Αντριουκαιτι: -Αυτος ο «τύπος» κύριε επίτροπε ασχολείται τρία χρονια με πιο σοβαρά πράγματα στο χωρο της υγείας απο το τσιγάρο. Μαθε πριν μιλήσεις !!! -Ειναι ψέμματα πως δεν φορούσε κανεις γραβάτα οταν ήρθατε στο Υπουργειο. Ο  θυρωρός στην είσοδο φορούσε .Εγω δεν φοράω. Οι γραβατωμένοι που πέρασαν απο δω χρεωκοπησαν τη χώρα μας. Αυτους πολεμάμε .Μαθε πριν μιλήσεις !! -το τσιγάρο θα το κόψω οταν το επιλέξω με ελεύθερη βούληση εγω (δεν αργεί η απόφαση ,αλλα θα ειναι δική μου) -Τη φωτογραφία που κρατάς την τράβηξε κρυφά κάποιος εκπρόσωπος εταιρείας Υγειονομικου υλικού που ειχαμε καλέσει σε συναντηση διαπραγματευςης στο υπουργείο και τους αναγκάσαμε να κατεβάσουν 20% τις τιμές που πουλούσαν τα είδη τους στα νοςοκομεια της χώρας μας(Υλικα επεμβατικής καρδιολογίας ) Η φωτογραφία ειναι οταν έληξε η συναντηση και την αναπαρήγαγαν πολλα ΜΜΕ τηλεοπτικά και ιντερνετικα απο τα οποια κόψαμε περίπου 6-10 εκατομμύρια ευρω διαφημιςτικη δαπάνη το χρόνο που έπαιρναν ΚΑΚΩΣ απο το Υπ Υγειας! Ρωτα ενα συνάδελφο σου απο την Ελλάδα ,εκει στην ευρωπαϊκή επιτροπή ,(φοράει και γραβάτα πάντα) πόσα τους έδινε καθε χρόνο για προβολή μηνυμάτων της αντικαπνιστικής εκστρατείας τα οποία ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΔΩΡΕΑΝ!!!!!

OK «GUY»??? 

Yours sincerely Pavlos Polakis deputy Minister of Health».

 

 

Θεσσαλονίκη: Σύλληψη αστυνομικού που επιχείρησε να πάρει αναρρωτική με ψευδείς ιατρικές βεβαιώσεις

6070988

Θεσσαλονίκη: Σύλληψη αστυνομικού που επιχείρησε να πάρει αναρρωτική με ψευδείς ιατρικές βεβαιώσεις

Ο συλληφθείς αστυνομικός θα οδηγηθεί ενώπιον του αρμόδιου Εισαγγελέα

Ολυμπιακοί Αγώνες- Το απόλυτο φιάσκο : Ακύρωσαν το γκολ της Αργεντινής δύο ώρες μετά το ματς! (video)

argentina

Ολυμπιακοί Αγώνες- Το απόλυτο φιάσκο : Ακύρωσαν το γκολ της Αργεντινής δύο ώρες μετά το ματς! (video)

Διακοπή, ένταση και ένα γκολ που ακυρώθηκε δύο ώρες αφότου σημειώθηκε είχε το μενού στο…