Ο πατέρας του Μπόρις Τζόνσον περιγράφει τις τραγικές στιγμές που έζησε στο Πήλιο (video)

«Οι καρδιές μας «πεθαίνουν» σήμερα και είναι δίπλα σε όλους τους κατοίκους του Πηλίου», ανέφερε ο πατέρας του πρώην Βρετανού πρωθυπουργού

boris

Ο πατέρας του πρώην πρωθυπουργού της Μεγάλης Βρετανίας,Μπόρις Τζόνσον, βρίσκεται στο Πήλιο τον τελευταίο καιρό και όπως είναι φυσικό έζησε μαζί με τους υπόλοιπους κατοίκους την τεράστια καταστροφή που προκλήθηκε από την κακοκαιρία Daniel.

O Στάνλεϊ Τζόνσον, σε συνέντευξη του στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» περιέγραψε όλες τις τραγικές στιγμές που έζησε «Τα είδα όλα με τα μάτια μου και το μόνο που θέλω να πω είναι το πόσο λυπάμαι. Ήταν ένα πολύ μεγάλο σοκ για όλους. Το σπίτι μας βρίσκεται αρκετά ψηλά και φυσικά ακούσαμε και είδαμε όλους τους κεραυνούς και τις βροντές και φοβηθήκαμε.

Οι καρδιές μας «πεθαίνουν» σήμερα και είναι δίπλα σε όλους τους κατοίκους του Πηλίου, της Σκιάθου και τώρα στις ειδήσεις βλέπω ότι η κεντρική Θεσσαλία βρίσκεται κάτω από το νερό και πολλές περιοχές, όπως και η Λάρισα, βρίσκονται σε πολύ δύσκολη κατάσταση.

Νιώθω ότι η Ελλάδα και οι Έλληνες θα δείξουν όλο τους το μεγαλείο και θα καταφέρουν να διαχειριστούν όλη αυτήν την καταστροφή. Η καταστροφή είναι κάτι που οι Έλληνες έχουν ζήσει ξανά με τις φωτιές αλλά είμαι σίγουρος ότι θα καταφέρουν να «αναρρώσουν», είπε ο πατέρας του πρώην Βρετανού πρωθυπουργού.

Ηράκλειο: Ψησταριά «προσγειώθηκε» πάνω σε άνδρα και τον έστειλε στο νοσοκομείο

ψησταρια

Ηράκλειο: Ψησταριά «προσγειώθηκε» πάνω σε άνδρα και τον έστειλε στο νοσοκομείο

Δεν περιγρἀφεται ο τρόμος που έζησε την Παρασκευή ένας Ηρακλειώτης στο κέντρο της πόλης, όπου βρέθηκε για…

Άλιμος: Μόνο του στο νοσοκομείο το βρέφος που βρέθηκε δίπλα σε κάδο – Κανείς από την οικογένεια δεν το επισκέφθηκε

εντο

Άλιμος: Μόνο του στο νοσοκομείο το βρέφος που βρέθηκε δίπλα σε κάδο – Κανείς από την οικογένεια δεν το επισκέφθηκε

Συνεχίζονται οι έρευνες για την ταυτοποίηση και σύλληψη του άνδρα που άρπαξε το βρέφος από…