Ο Παπανικολάου απαντά σε δεξιό τρολ – Η χυδαία επίθεση στην Κωνσταντινοπούλου για την σημαίας της Παλαιστίνης

Δεξιό τρολ κατηγορεί την Κωνσταντινοπούλου ότι στηρίζει την τρομοκρατία - «Δεν είσαι άξια ούτε τα παπούτσια της να σκουπίσεις» απαντά ο Παπανικολάου

MixCollage 13 Nov 2023 05 08 PM 5889

Την συγκινητική συμβολική κίνηση της Βασιλικής Κωνσταντινοπούλου, πρωταθλήτρια του περσινού μαραθωνίου, που επέλεξε να τρέξει σηκώνοντας ψηλά με το χέρι της την παλαιστινιακή σημαία, σχολίασε γνωστό δεξιό τρολ στο Twitter. Αποστομωτική ήταν η απάντηση του ΓΓ της ΟΕΝΓΕ Πάνου Παπανικολάου.

Υπενθυμίζεται πως χθες (12/11) αρκετοί δρομείς που συμμετείχαν στον 40ο αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, επέλεξαν να τρέξουν κρατώντας τις σημαίες της Παλαιστίνης στα χέρια.

Ανάμεσά τους και η Βασιλική Κωνσταντινοπούλου, πρωταθλήτρια του περσινού μαραθωνίου, η οποία έτρεξε σηκώνοντας ψηλά με το χέρι της την παλαιστινιακή σημαία, ενώ ο κόσμος την ξέσπασε σε χειροκροτήματα.

Το μήνυμα αλληλεγγύης προς τον Παλαιστινιακό λαό που θέλησε να περάσει η πρωταθλήτρια τους περσινού μαραθωνίου, σχολίασε μέσω ανάρτησης στο twitter ένας χρήστης, γνωστό δεξιό τρολ, λέγοντας ότι η Κωνσταντοπούλου υποστηρίζει την τρομοκρατία.

«Η Βασιλική Κωνσταντινοπούλου είναι μια ηλ@θια που υποστηρίζει την τρομοκρατία. Είναι προσβολή να έχει η ίδια την ελληνική σημαία».

Αποστομωτική ήταν του Πάνου Παπανικολάου

Ο ΓΓ της ΟΕΝΓΕ απάντησε με δική του ανάρτηση λέγοντας πως «δεν είναι άξια ούτε τα παπούτσια της να σκουπίσει».

Η ανάρτησή του:

«Η Βασιλική Κωνσταντινοπούλου νίκησε τον καρκίνο και ξανάγινε πρωταθλήτρια. Δεν είσαι άξια ούτε τα παπούτσια της να σκουπίσεις αγράμματο τίποτα που δεν ξέρεις ούτε πως γράφεται το όνομά της στα Αγγλικά. Τράβα σε καμιά εκδρομή της ΔΑΠΝΟΥΔΟΥΦΟΥΚΟΥ στην Μύκονοοοο και άσε τα υπόλοιπα».

Η Βασιλική είχε συγκλονίσει πέρυσι όχι μόνο με την εντυπωσιακή της αθλητική επίδοση αλλά και το μήνυμα που θέλησε να στείλει με την συμμετοχή της καθώς πριν τρία χρόνια είχε διαγνωστεί με μυελοειδές καρκίνωμα του θυρεοειδούς. Αυτό την έκανε να απέχει για ένα μεγάλο διάστημα από τον αθλητισμό, αλλά σύντομα επανήλθε και πίστεψε ξανά στις δυνάμεις της, ξεκινώντας τις προπονήσεις.

Μάλιστα όπως είχε πει τότε μιλώντας στην ΕΡΤ, έπαιρνε μαζί το παιδί στις απογευματινές της προπονήσεις προκειμένου να μη χάσει ούτε μια μέρα.

 

Παρέμβαση Ρουβίκωνα για την Παλαιστίνη στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

ισν

Παρέμβαση Ρουβίκωνα για την Παλαιστίνη στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Η οργάνωση ανάρτησε σημαίες της Παλαιστίνης στο κτίριο όπου Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί διεθνές συνέδριο για…