Συνάντηση Τσίπρα – Παπανδρέου στο Μαξίμου

Συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου με τον

Συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου με τον  Γιώργο Παπανδρέου έχει ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας.

Η συνάντηση, σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού ξεκίνησε στη 1 το μεσημέρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον πρώην πρωθυπουργό, πραγματοποιείται κατόπιν σχετικού αιτήματος του Γιώργου Παπανδρέου και με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις στις διαπραγματεύσεις της χώρας με τους δανειστές.

Το ραντεβού των δυο ανδρών γίνεται λίγες ημέρες μετά τη σύσταση της εξεταστικής επιτροπής για την είσοδο της χώρας στο δρόμο των μνημονίων και όπως αναφέρει το Βήμα, κλείστηκε ανήμερα το Πάσχα όταν υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία για ανταλλαγή ευχών.

Υπενθυμίζεται ότι κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη Βουλή, ο Αλέξης Τσίπρας είχε αναφερθεί στη διερεύνηση της διαδικασίας της αναθεώρησης του ελλείμματος του έτους 2009, δηλαδή περίοδο κατά την οποία πρωθυπουργός ήταν ο Γιώργος Παπανδρέου.

Σημειώνεται ότι στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, το νεοσύστατο τότε κόμμα του Γιώργου Παπανδρέου, είχε συγκεντρώσει το 2,47%, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός Βουλής.

«Βάκχες»: Η νέα παράσταση της Έλλης Παπακωνσταντίνου ταξιδεύει στην Ευρώπη

«Βάκχες»: Η νέα παράσταση της Έλλης Παπακωνσταντίνου ταξιδεύει στην Ευρώπη

Η διακεκριμένη Ελληνίδα σκηνοθέτιδα Έλλη Παπακωνσταντίνου μετρά σχεδόν δύο δεκαετίες αδιάλειπτης παρουσίας σε μεγάλα Φεστιβάλ…