Newsroom

Newsroom

Ο Ντογιάκος έφυγε, οι συγκαλύψεις του μένουν

Επήλθε το πλήρωμα του χρόνου και ο αρχι-εισαγγελέας Ντογιάκος, βγήκε στη σύνταξη – Τώρα απομένει η συγκρότηση Δικαστικής Αστυνομίας, με τον ίδιο επικεφαλής ως ανταμοιβή του.

ντογιακος

Παίζει, η θητεία του Ισίδωρου Ντογιάκου στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου – οικείου και ως «Παναθηναϊκάκια» του Σαμαρά, αλλά πιο οικείου του Μητσοτάκη – να εγγραφεί στην ιστορία της Ελληνικής Δικαιοσύνης, ως η χειρότερη από τη Μεταπολίτευση.

Είναι ο πρώτος εισαγγελέας τον οποίο ως Πρωθυπουργός ο Μητσοτάκης ταπείνωνε δημοσίως, στέλνοντας επιστολές με υποδείξεις.

Και ο πρώτος που δεν επέτρεπε να κινηθεί κουνούπι στη Δικαιοσύνη, εάν επρόκειτο αν βλάψει την εκλογική προοπτική Μητσοτάκη. Ο αρχάγγελος της ατιμωρησίας δια της… δικαστικής έρευνας!

 

Θα μείνει στην Ιστορία ως ο εισαγγελέας των συγκαλύψεων, με τη μέθοδο της προσωπικής ανάληψης της εποπτείας των ερευνών σε υποθέσεις που έκαιγαν την κυβέρνηση.

Τις χαρακτήριζε επείγουσες και έκτοτε δεν ξανάκουγε κανείς για την πορεία τους. Οι υποκλοπές, τα Τέμπη, η Πύλος και πλήθος άλλων. Πέρασαν μήνες αλλά αποτέλεσμα δεν υπήρξε. Η χαρά του Δημητριάδη, του Κοντολέοντα και των λοιπών πρωταγωνιστών της ανομίας.

Ανάμεσα στις δραστηριότητες Ντογιάκου ήταν και η απόπειρα φίμωσης του ακέραιου Χρήστου Ράικου της ΑΔΑΕ.

Ου μην αλλά – που έλεγαν και ο καθαρευουσιάνοι – της άρνησης συνεργασίας με το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, που τον κατήγγειλαν γι’ αυτό.

Υποθέσεις για τις οποίες το ελληνικό δικαστικό σώμα δεν μπορεί να υπερηφανεύεται. Το κράτος Δικαίου στα τάρταρα.

Επήλθε το πλήρωμα του χρόνου και ο αρχι-εισαγγελέας Ντογιάκος, βγήκε στη σύνταξη. Τώρα απομένει η συγκρότηση Δικαστικής Αστυνομίας, με τον ίδιο επικεφαλής ως ανταμοιβή του.

Ελλάς – του Μητσοτάκη – το μεγαλείο σου…

Πηγή: Ieidiseis

Πρωτοφανείς δηλώσεις από τον υφυπουργό Υγείας: «Το θηλυκό είναι για άλλες δουλειές, για να τίκτει»(video)

βερτζοπουλος

Πρωτοφανείς δηλώσεις από τον υφυπουργό Υγείας: «Το θηλυκό είναι για άλλες δουλειές, για να τίκτει»(video)

Απόψεις που προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις, εξέφρασε ο υφυπουργός Υγείας, Δημήτρης Βαρτζόπουλος, σε συνέντευξη που παραχώρησε.

«Λευκός καπνός» για τον τελικό κυπέλλου Ελλάδος: Oριστικά το Σάββατο 25 Μαΐου στο Πανθεσσαλικό

5732019

«Λευκός καπνός» για τον τελικό κυπέλλου Ελλάδος: Oριστικά το Σάββατο 25 Μαΐου στο Πανθεσσαλικό

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε ότι ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον…