Newsroom

Newsroom

Ο Μπράνσον "συνέλαβε" υπάλληλό του να κοιμάται στη δουλειά και αντέδρασε… επικά (φωτο)

Ένας από τους μεγαλύτερους εφιάλτες κάθε εργαζόμενου, είναι να τον πιάσει στα πράσα το αφεντικό του ενώ χαζολογεί, ή να... κοιμάται εν ώρα εργασίας!

5759a7831dc524e80c8b46d2

Ένας υπάλληλος της Virgin, βίωσε το σοκ της ζωής του, όταν ξύπνησε από έναν υπνάκο που έπαιρνε στον καναπέ των γραφείων της αεροπορικής εταιρείας στο Σίδνεϊ, αντικρίζοντας τον μεγιστάνα ιδρυτή της, Richard Branson.

Ο αεροσυνοδός της εταιρείας είχε πέσει για ύπνο και ο Ρίτσαρντ Μπράνσον τον έπιασε να κοιμάται στον καναπέ.

Αόμως ντί να τον ξυπνήσει, πήγε δίπλα του και φωτογραφήθηκε χαμογελαστός. Φανταστείτε το σοκ του ανθρώπου μόλις τον ξύπνησε ο ίδιος ο ιδρυτής της εταιρείας!

Η φωτογραφία που έχει κάνει αίσθηση, δείχνει τον ιδρυτή της αεροπορικής εταιρείας να κάθεται χαμογελαστός δίπλα στον άνθρωπο που κοιμάται, ενώ οι συνάδελφοί του χαμογελούν στο βάθος.

«Εκανα μια βόλτα από το γραφείο της εταιρείας στο αεροδρόμιο για να πω ένα γεια και να δω τι κάνει η ομάδα», είπε ο Μπράνσον.

«Και έπιασα αυτόν τον τύπο να κοιμάται στη δουλειά! Ουάου, έπαθε σοκ όταν τον ξύπνησα» πρόσθεσε.

«Μάλλον θα σκέφτηκε ότι ονειρευόταν, αφού με είδε και ξανάπεσε για ύπνο» πρόσθεσε με χιούμορ ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας. «Και για να είμαστε δίκαιοι, ήταν σε κατάσταση αναμονής, οπότε χρειαζόταν λίγη ξεκούραση», είπε.

Ο Μπράνσον έμεινε στο Σίδνεϊ για λίγες ημέρες, ως μέρος της επίσκεψής του στη Virgin Australia.