Ο Μπέος δεν καταδικάζει την επίθεση στον Μπουτάρη γιατί… φοράει σκουλαρίκι

Ο Αχιλλέας Μπέος, δήμαρχος Βόλου, αρνήθηκε την έγκριση ψηφίσματος καταδίκης κατά της δολοφονικής επίθεσης που δέχτηκε ο Γιάννης Μπουτάρης, κατά τη συνεδρίαση του χθεσινού δημοτικού συμβουλίου Βόλου, με την «τεκμηρίωση» ότι επειδή φοράει σκουλαρίκι, δεν τον συμπαθεί.

5b03eb3e1dc524305b8b4668

Πριν την έναρξη της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου, η πλειονότητα της αντιπολίτευσης αποχώρησε, καθώς η πλειοψηφία του συμβουλίου δεν αποδέχθηκε το αίτημα να συζητηθεί και να εγκριθεί το ψήφισμα καταδίκης της φασιστικής επίθεσης στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης.

Μάλιστα, ο Αχιλλέας Μπέος αρχικά επικαλέστηκε πως η δημοτική αρχή εγκρίνει μόνο τη συζήτηση ψηφισμάτων που αφορούν την πόλη.

Στη συνέχεια όμως, παραδέχτηκε πως ο πραγματικός λόγος για την άρνησή του να συζητηθεί το θέμα είναι πως… δεν συμπαθεί τον Γιάννη Μπουτάρη. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, «δεν θα συζητηθεί το ψήφισμα, γιατί δεν το επιθυμεί η πλειοψηφία. Δεν μου αρέσει ο κ. Μπουτάρης, γιατί φοράει σκουλαρίκι».

«Μετά του Αγίου Πνεύματος, επιστρέφουμε και ετοιμαστείτε για “πολύ άγριο ροκ, κοιτάξτε να αντέξετε”», ανέφερε απευθυνόμενος – με περισσό θράσος – στην αντιπολίτευση.

Δυναμική διαδήλωση στο Σύνταγμα για την Γάζα που έπνιξαν με χημικά (video)

παλαι συνταγμα

Δυναμική διαδήλωση στο Σύνταγμα για την Γάζα που έπνιξαν με χημικά (video)

Εκατοντάδες άνθρωποι από φιλο-παλαιστινιακές οργανώσεις, αλληλέγγυοι, συμμετείχαν στη δυναμική συγκέντρωση διαμαρτυρίας για όσα τραγικά συμβαίνουν…

H πρώτη δήλωση του Πάρι Καρβουνόπουλου μετά το εγκεφαλικό: Μου έδωσε αναβολή ο Θεός

karvounopoulos

H πρώτη δήλωση του Πάρι Καρβουνόπουλου μετά το εγκεφαλικό: Μου έδωσε αναβολή ο Θεός

Συγκλονιστική ανάρτηση από τον δημοσιογράφο Πάρι Καρβουνόπουλο, μετά την περιπέτεια υγείας του και το εγκεφαλικό.