Ο μπάφος, ο μπούφος και ο … κούκος!!!   

Ίσως δεν είναι σε θέση να κάνουν διάκριση μεταξύ μπάφου και ... μπούφου όλοι εκείνοι οι απηνείς διώκτες της “χασισοφυτείας” του Μαξίμου

marijuana 3678222 1920

Ο Άδωνις δημόσια αναγνώρισε ότι όσα προεκλογικά έλεγε ο ίδιος και η ΝΔ σχετικά με την ιατρική κάνναβη ήταν προϊόν … “ανωριμότητας”!!! Εμείς λέμε ότι ήταν προϊόν αντιπολιτευτικής υστερίας, πνευματικής καθυστέρησης, ιδεοληψιών και αντιεπιστημονικής – συνωμοσιολογικής προσέγγισης όμοιας με αυτή του αντιεμβολιαστικού “κινήματος”. Περιμένουμε ότι εμπράκτως η δημόσια συγγνώμη εκ μέρους του κυβερνώντος κόμματος θα δοθεί κατά την ψήφιση του νομοσχεδίου που θα φέρει στην Βουλή ο Γεωργιάδης. Λέτε να βάλουν την ουρά στα σκέλια οι ακραίοι βουλευτές της ΝΔ οι οποίοι είχαν απογειώσει την προπαγάνδα του … “μπάφου”;

Οι πολέμιοι του υποτιθέμενου “μπάφου” του ΣΥΡΙΖΑ μπέρδεψαν σκόπιμα τα “ντουμάνια” με την ιατρική. Θεώρησαν ότι υπήρχαν πολλοί υποψήφιοι πελάτες ψηφοφόροι έτοιμοι να τσιμπήσουν στα ηθικοπλαστικά κηρύγματα καταδίκης της … “χασισοφυτείας” του ΣΥΡΙΖΑ και του επίμονου …κηπουρού Καρανίκα. Ως εκ τούτου οι εικονομάχοι του “μπάφου” απευθυνόμενοι σε μπούφους κατήγγειλαν τη μετατροπή του Μαξίμου σε κυβερνητικό … τεκέ!!!

Παράδειγμα ο πρώην τηλεπαραθυράκιας Γιάννης Λοβέρδος και νυν βουλευτής της ΝΔ ο οποίος έλεγε:

“Κύριε Καρανίκα, αν θέλετε να κάνετε μαστούρα, αν θέλετε να πάρετε μπάφο, σπίτι σας. Όχι στο Μαξίμου. Το Μαξίμου δεν ανήκει σε σας. Ανήκει στον ελληνικό λαό, στη χώρα μας, στην πατρίδα μου. Αν εσείς είστε άπατρις, σπίτι σας. Κύριε Τσίπρα, σήμερα, τώρα, πρέπει να πετάξετε έξω με τις κλωτσιές τον κ. Καρανίκα. Εάν δεν το κάνετε, είστε κι εσείς όμοιος αυτού. Πολύ φοβάμαι ότι ο μπάφος βρίσκεται στην εξουσία, η μαστούρα στην εξουσία. Κάθονται εκεί και μαστουρώνουνε και παίρνουν αποφάσεις και νόμους φέρνουνε για το μέλλον της πατρίδας μας… Ποτέ, σε καμία πολιτισμένη χώρα δεν έχει ξαναγίνει να κοροϊδεύει ο σύμβουλος του πρωθυπουργού, το δεξί του χέρι, ο φίλος του, να κοροϊδεύει τους καρκινοπαθείς προτρέποντάς τους να αντικαταστήσουν τη χημειοθεραπεία με μπάφο, με χασίσι”!!!

Δε γνωρίζουμε αν ο “νηφάλιος” πολιτικός λόγος του κ. Λοβέρδου θα επαναληφθεί στη συζήτηση επί του νομοσχεδίου της ΝΔ για τη … “μαστούρα της Δεξιάς”. Ίσως δεν είναι σε θέση να κάνουν διάκριση μεταξύ μπάφου και … μπούφου όλοι εκείνοι οι απηνείς διώκτες της “χασισοφυτείας” του Μαξίμου. Δε γνωρίζουμε επίσης αν έχουν συναίσθηση ότι είναι δυνατόν να κρύβουν μέσα τους ένα μπούφο χωρίς απαραίτητα να προσφεύγουν οι ίδιοι στην παραμυθία του … μπάφου. Ευτυχώς που ως πολέμιοι του μαρξισμού και θρησκευόμενοι αποστρέφονται οτιδήποτε παραπέμπει σε … όπιο του λαού!!!  

Από τον κ. Βορίδη αναμένουμε να μας ξεκαθαρίσει για ακόμα μια φορά τα όσα έλεγε τότε: “Το χασίσι είναι ναρκωτικό, η κάνναβη είναι ναρκωτικό. Είναι απαγορευμένη. Το ’χουμε ξεκαθαρίσει αυτό;” Φυσικά ως έμπειρος νομικός γνωρίζει καλά την τέχνη του “στρίβειν δια του αρραβώνος” οπότε ούτε … μπούφος ούτε ζημιά!!!

Και από κοντά κι ο ανέμελος αρχηγός: “Ο κάθε Καρανίκας που προσλαμβάνεται είναι μια γροθιά στο στομάχι της Ελλάδας που δουλεύει σκληρά”. Το ερώτημα αν ο “μπούφος” είναι ιδεολογικά και πολιτικά προσδιορισμένος ίσως δεν θα επιδεχόταν εύκολη απάντηση αν δεν υπήρχε το πρωτότυπο. Δυστυχώς για τον Κυριάκο Μητσοτάκη!!!

Και ο κούκος που κολλάει; Ο κούκος ως πολιτικό ον θα μπορούσε να συμβολίζει τον “πονηρό πολιτευτή”. Ο “πονηρός” κούκος έχει εγγεγραμμένη στο DNA του την εκμετάλλευση των άλλων πτηνών. Αντί να φτιάξει τη δική του φωλιά αφήνει τα αυγά του σε ξένες φωλιές για να εκκολαφθούν και να ταϊστούν τα μικρά από τους ξενιστές γονείς. Και τα μικρά τους φροντίζουν με τη σειρά τους να πετάξουν έξω από τη φωλιά τους “νόμιμους” νεοσσούς ώστε να έχουν την αποκλειστική φροντίδα των ανυποψίαστων “γονιών”. Ένας τέτοιος πολιτικός “κούκος” είναι ο Άδωνις Γεωργιάδης. Σε ξένη “φωλιά” θέλει να χτίσει την καριέρα του. Αφήνει τα “αυγά” του στη φωλιά που πάσχιζε να γκρεμίσει χυδαιολογώντας ασύστολα. Και επειδή έτσι κι αλλιώς είναι ο ορισμός της πολιτικής κωλοτούμπας δεν του κοστίζει μια ακόμα θεαματική κυβίστηση μετά πολλών επαίνων για εκείνους που μέχρι χθες λοιδωρούσε!!!

Και καλά ο Άδωνις. Τη δουλειά του κάνει, επενδύσεις ψάχνει και επιλέγει τον αναπαραγωγικό παρασιτισμό του κούκου. Ξέρουμε πόσο εύκολος είναι στα λόγια και στο ..“γλύψιμο εκεί που έφτυνε”. Αλλά να αναγνωρίζεται “γενναιότητα” στον Γεωργιάδη επειδή ζήτησε, λέει, συγγνώμη, αυτό μας ξεπερνάει. Διαβάσαμε στο iEidiseis.gr (15-5-21) ότι ο κ. Καρανίκας δήλωσε για τον Άδωνι: “Γενναίος που σηκώνει όλο το βάρος, έξυπνος που διακρίνει την πραγματικότητα και δεν θολώνει από την προκατάληψη, τίμιος μαζί μου”!!! Θου Κύριε…

Η γενναιότητα και η παρρησία είναι χαρακτηριστικά πολιτικών ανδρών με αρχές. Και υπάρχουν τέτοιοι, πολιτικά και ιδεολογικά αντίπαλοι. Δεν γίνεται όμως να αποδίδουμε εύσημα σε … καρικατούρες με περικεφαλαία που μιμούνται τους “Γενναίους του Μπρακναλεόνε” του σινεμά….

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr

H Johnson & Johnson δίνει 6,5 δισ. δολάρια για να βάλει τέλος στις αγωγές για το πιθανώς καρκινογόνο ταλκ της

ap johnson

H Johnson & Johnson δίνει 6,5 δισ. δολάρια για να βάλει τέλος στις αγωγές για το πιθανώς καρκινογόνο ταλκ της

Η εταιρεία αποδέχεται να πληρώσει κάπου 6,475 δισεκατομμύρια δολάρια σε διάστημα 25 ετών για να…

Άγρια καταστολή στα αμερικανικά πανεπιστήμια σε βάρος των διαδηλωτών υπέρ της Παλαιστίνης

AP24123016129693

Άγρια καταστολή στα αμερικανικά πανεπιστήμια σε βάρος των διαδηλωτών υπέρ της Παλαιστίνης

Εκατοντάδες συλλήψεις στη Νέα Υόρκη -Η αστυνομία διέλυσε καταυλισμό διαδηλωτών στο πανεπιστήμιο του Τέξας