Πρόκληση: Αγκαλιές και χαμόγελα Ανδρουλάκη με Μητσοτάκη και τη μισή ΝΔ (εικόνες)

Δεν άφησε κανένα υπουργό χωρίς φωτογραφία και χειραψία ο Νίκος Ανδρουλάκης

5969346

Ο Νίκος Ανδρουλάκης τη μέρα που είδαν το φως της δημοσιότητας νέες αποκαλύψεις για το σκάνδαλο των υποκλοπών ήταν μέσα στα χαμόγελα και τις θερμές χειραψίες με το μισό υπουργικό συμβούλιο, ενώ ο φωτογραφικός φακός τον έδειξε ιδιαίτερα ευδιάθετο και δίπλα στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, φαίνεται πως δεν ενδιαφέρεται πολύ για το γεγονός ότι αποδεδειγμένα παρακολουθούταν, άλλωστε ούτε καν μήνυση δεν έχει καταθέσει, ενώ εμφανίζεται σε εκδηλώσεις χαμογελαστός διπλά σε όλα τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, θέλοντας μάλλον για δικούς του λόγους να μην ξεκινήσει κόντρα με την κυβέρνηση.

Μάλιστα, ίσως είναι η πρώτη φορά που ο φωτογραφικός φακός «συλλαμβάνει» χαμογελαστό τον Νίκο Ανδρουλάκη δίπλα στον πολιτικό προϊστάμενο της ΕΥΠ, Κυριάκο Μητσοτάκη.

ανδρουλακης

Μάλιστα ο Νίκος Ανδρουλάκης κάθισε στο ίδιο τραπέζι με τον υπουργό Άμυνας Νίκο Δένδια, τον υπουργό Εργασίας Άδωνι Γεωργιάδη, τον υπουργό Περιβάλλοντος Θόδωρο Σκυλακάκη και την υπουργό Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη.

ανδρουλάκης 2

Με όλους είχε θερμή χειραψία, όπως και με τον απερχόμενο περιφερειάρχη Γιώργο Πατούλη, ενώ είχε συνομίλησε για αρκετή ώρα με τον κ. Δένδια.

ανδρουλακης 3

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο iefimerida

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

ΚΚΕ

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

«Το ανιστόρητο σποτ προσφέρει άθελα του και μια πολύτιμη υπηρεσία. Φανερώνει ποιον πραγματικά θεωρεί αντίπαλο…