Ο Μητσοτάκης δεν ξέρει…σε ποια καταστροφή να πρωτοπάει: Aπό Έβρο, στη ΔΕΘ και από εκεί Θεσσαλία

Ο πρωθυπουργός δεν ξέρει αν πρέπει να πάει σε αυτούς που κάηκαν ή σε αυτούς που πνίγηκαν

5962047

Η κυβέρνηση πλέον έχει χάσει τον έλεγχο καθώς από τις φωτιές στα μέσα του καλοκαιριού μέχρι τις πλημμύρες στις αρχές του φθινοπώρου πλέον η χώρα δοκιμάζεται συνεχώς για περίπου δύο μήνες τώρα.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εμφανίζεται μόνο αφότου σταματήσει η καταστροφή προσπαθώντας να πείσει ότι είναι παρών και ότι είναι ο ίδιος ο πρωθυπουργός εκείνος που κάνει την αυτοψία στις πληγείσες περιοχές.

Δυστυχώς όμως αν αναλογιστεί κανείς ότι ανανέωσε την κυβερνητική του θητεία πριν από περίπου 2,5 μήνες το μόνο που έχει καταφέρει από τότε είναι να δείξει την πλήρη ανεπάρκεια του κράτους και τη κυβέρνησης, να σπάσει ρεκόρ δεκαετίες στα καμμένα στρέμματα στη χώρα μας και η μισή Ελλάδα να «πνιγεί» κάτω από το νερό μιας κακοκαιρίας που είχε προβλεφθεί.

Αποτέλεσμα όλων αυτών είναι ο πρωθυπουργός να μην ξέρει σε ποια καταστροφή να πρωτοπάει και πλέον να βλέπει πως δεν γίνεται να αντιμετωπίζονται όλα μόνο με επικοινωνία αλλά πρέπει να υπάρχει έστω ένα σχέδιο για την αντιμετώπιση καιρικών φαινομένων που γνωρίζουμε ότι έρχονται.

Αύριο Παρασκευή ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν προγραμματισμένο να μεταβεί στον Έβρο για να διαπιστώσει δια ζώσης την καταστροφή από τις φωτιές και το σαββατοκύριακο ετοίμαζε τη φιέστα του στη ΔΕΘ στην οποία θα εξήγγειλε ενίσχυση των μεσαίων στρωμάτων και βοήθεια στους πληγέντες.

Οι εικόνες βιβλικής καταστροφής από τη Μαγνησία, τα Τρίκαλα και την Καρδίτσα δεν τον άφησαν να παίξει και πάλι το επικοινωνιακό του παιχνίδι στη ΔΕΘ (ακύρωσε την ομιλία του και την επίσκεψή του στον Έβρο), αλλά αναγκάστηκε σαν πρωθυπουργός να κάνει έστω το βασικό του καθήκον και να μεταβεί στις περιοχές που διαλύονται.

Όταν έχεις αφήσει επί περίπου 5 χρόνια τον κρατικό μηχανισμό στη μοίρα του υποστελεχωμένο και χωρίς μέσα εκεί οδηγείται η κατάσταση να είσαι ο πρωθυπουργός των καταστροφών και να μην ξέρεις αν πρέπει να πας πρώτα σε αυτούς που κάηκαν ή σε αυτούς που πνίγηκαν.

Φρίκη στο Μάντσεστερ: «Θυμίζει σειρά τρόμου» – Βρέθηκαν κι άλλα ανθρώπινα λείψανα

AP23315613979564

Φρίκη στο Μάντσεστερ: «Θυμίζει σειρά τρόμου» – Βρέθηκαν κι άλλα ανθρώπινα λείψανα

Ο ντετέκτιβ Λιούις Χιουζ είπε ότι εξετάζονται τέσσερις σκηνές εγκλήματος στο Σάλφορντ και την ευρύτερη…

Κωνσταντίνος Σιδηρόπουλος: Η πρώτη κοινή συνέντευξη με τη Κατερίνα Παπακώστα – «Αν είμαστε μαζί όλα είναι δυνατά» (video)

σιδηροπουλος

Κωνσταντίνος Σιδηρόπουλος: Η πρώτη κοινή συνέντευξη με τη Κατερίνα Παπακώστα – «Αν είμαστε μαζί όλα είναι δυνατά» (video)

Συνέντευξη μαζί με τη μητέρα του έδωσε ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κωνσταντίνος Σιδηρόπουλος