O Μηταράκης παίρνει γραμμή από τη Λατινοπούλου; Οι «πραγματικοί» Ουκρανοί πρόσφυγες…

Μια χαρά τα βρίσκουν κυβέρνηση και Λατινοπούλου

latinopoulou 1 0

Πήρε θέση η Λατινοπούλου για τον πόλεμο στην Ουκρανία και σχολίασε το νέο μεταναστευτικό ρεύμα και τί σύμπτωση… η θέση της είναι η ίδια με της κυβέρνησης.

Η γνωστή πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας, Αφροδίτη Λατινοπούλου, μίλησε για τους «πραγματικούς» Ουκρανούς πρόσφυγες και τους ξεχώρισε από τους «άλλους», τους «κακούς» λαθρομετανάστες.

«Τον απέραντο σεβασμό μου, έχουν κερδίσει οι πρόσφυγες από την Ουκρανία. Γιατί είναι αληθινοί πρόσφυγες κ όχι λαθρομετανάστες, έχουν χαρτιά, αξιοπρέπεια, δεν βγάζουν φωτο, είναι μονάχα γυναικόπαιδα με δακρυσμένα μάτια κ όνειρό τους να ξαναγυρίσουν στη χώρα τους.

Τεράστιο respect.», έγραψε η Λατινοπούλου και αν νομίζετε πως αυτές οι απόψεις είναι περιθωριακές κάνετε λάθος.

Την ίδια ακριβώς άποψη έχει ο υπουργός Μετανάστευσης, ο Νότης Μηταράκης. Η κυβέρνηση δηλαδή…

Μάλιστα ο Μηταράκης δεν εκτόξευσε μόνο μια φορά αυτόν το ρατσιστικό οχετό, αλλά δύο. Η δεύτερη μέσα στη βουλή.

«Πράγματι προσερχόμενος την Κυριακή στο συμβούλιο υπουργών στις Βρυξέλλες είπα ότι η Ευρώπη και η Ελλάδα πρέπει να δείξουν έμπρακτη αλληλεγγύη στους πρόσφυγες από την Ουκρανία, τους οποίους ορθά χαρακτήρισα πραγματικούς πρόσφυγες.

Η Ουκρανία συνορεύει με την Ε.Ε., η χώρα έχει δεχθεί παράνομη εισβολή και οι άνθρωποι αυτοί έρχονται απευθείας από τη χώρα που κινδυνεύουν στο έδαφος τη Ε.Ε.», σημείωσε ο υπουργός απαντώντας στον Αλέξη Τσίπρα που χαρακτήρισε στη σχετική συζήτηση «ντροπή το να ακούγονται σήμερα δηλώσεις ότι αυτοί που έρχονται από την Ουκρανία είναι αληθινοί πρόσφυγες, ενώ οι άλλοι που έχουν μελαμψό χρώμα δεν είναι αληθινοί πρόσφυγες».

ΣΥΡΙΖΑ: θερμό χειροκρότημα κατά την είσοδο του Αλέξη Τσίπρα στην παρουσίαση του Ευρωψηφοδελτίου

ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΥΡΩ

ΣΥΡΙΖΑ: θερμό χειροκρότημα κατά την είσοδο του Αλέξη Τσίπρα στην παρουσίαση του Ευρωψηφοδελτίου

Ο πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας έδωσε το παρών στην παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ το…

Συγκλονιστική Αριστοτέλους: Νίκησε τον καρκίνο μέσα σε 6 μήνες η Κύπρια αθλήτρια – «Ευτυχώς που διάλεξε εμένα» (Εικόνες)

03ca3a5a764245028e814d8eaaf30441 1

Συγκλονιστική Αριστοτέλους: Νίκησε τον καρκίνο μέσα σε 6 μήνες η Κύπρια αθλήτρια – «Ευτυχώς που διάλεξε εμένα» (Εικόνες)

Αυτή είναι η ιστορία της 32χρονης αθλήτριας του άλματος επί κοντώ.