Ο Μιχαλολιάκος έλεγε ό,τι και ο Μπαρμπαρούσης (video)

Βίντεο στο οποίο ο ίδιος ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής εμφανίζεται να κάνει δηλώσεις ακριβώς στο ίδιο μήκος κύματος με τον διεγραμμένο Κωνσταντίνο Μπαρμπαρούση, δημοσίευσε η Εφημερίδα των Συντακτών. Στο εν λόγω ντοκουμέντο ο Μιχαλολιάκος εμφανίζεται επανειλημμένως να κάνει δηλώσεις κατά του δημοκρατικού πολιτεύματος, της συνταγματικής τάξης και των εκλογών.

5a7dc5ad1dc524851e8b4625

Το βίντεο περιλαμβάνει σειρά δηλώσεων του αρχηγού του ναζιστικού μορφώματος, κατά τις οποίες ο Μιχαλολιάκος δηλώνει πως η Χρυσή Αυγή είναι «εναντίον των κομμάτων και αγωνίζεται για την κατάργηση» τους, ομολογώντας πως η οργάνωση είναι κόμμα «μόνο με τη νομική έννοια του όρου.

«Οι εκλογές δεν είναι αυτοσκοπός, είναι ένα μέσον για να μη λένε “η συμμορία της Χρυσής Αυγής” και μας έχουν στη γωνία», «θα μπούμε στη βουλή για να τη διαλύσουμε αν θέλει ο θεός», «να μην παριστάνω και τον δημοκράτη, υποκριτής δεν είμαι, αλλά αυτό τον τρόπο έχουμε τώρα να πολεμήσουμε και αυτόν χρησιμοποιούμε», «100.000 άνδρες και γυναίκες, μπορούν να πάρουν την εξουσία περπατώντας», «μετά τη Βαϊμάρη ξέρετε τι ακολούθησε, ε λοιπόν, για κάτι τέτοιο αγωνιζόμαστε και εμείς στην Ελλάδα».


H Ρούλα Κορομηλά ξεσπά για τα φορτωμένα γαϊδουράκια στα νησιά: «Αν δεν τα καβαλήσεις, δεν θα ‘χει ενδιαφέρον η φωτογραφία στο Instagram;»

koromila

H Ρούλα Κορομηλά ξεσπά για τα φορτωμένα γαϊδουράκια στα νησιά: «Αν δεν τα καβαλήσεις, δεν θα ‘χει ενδιαφέρον η φωτογραφία στο Instagram;»

Σχολιάζοντας τις θλιβερές εικόνες με τα φορτωμένα γαϊδουράκια στα ελληνικά νησιά, η παρουσιάστρια προχώρησε σε…