Ο Κύρτσος καρφώνει Μητσοτάκη: «Είναι στον «Όλυμπο» του Μαξίμου με… καλή παρέα»

Ο Κύρτσος σκληραίνει την αντιπολιτευτική στάση απέναντι στην κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, εξαπολύοντας επίθεση ακόμα και στον Κυριάκο Μητσοτάκη

Kirtsos mitsotakis

Νέες γραμμές έχουν ξεκινήσει να γράφονται στις πολιτικές σχέσεις μεταξύ του πρώην, πλέον, ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Γιώργου Κύρτσου και του Μεγάρου Μαξίμου μετά και τη διαγραφή του.

Πλέον ο Γιώργος Κύρτσος σκληραίνει την αντιπολιτευτική στάση απέναντι στην κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, εξαπολύοντας επίθεση ακόμα και στον ίδιο τον Πρωθυπουργό, τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Μετά τη δημοσιοποίηση της ανακοίνωσης περί της διαγραφής του κεντρικού στελέχους της κυβέρνησης, ο Γιώργος Κύρτσος επανήλθε με νέο tweet στο οποίο «κάρφωσε» τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τις.. παρέες που κάνει.

Όπως έγραψε ο ίδιος: «Ο Μαρινάκης μου ανακοίνωσε τη διαγραφή μου ο Μητσοτάκης δεν βρήκε το κουράγιο. Είναι άλλωστε στον «Όλυμπο» του Μαξίμου με καλή παρέα. Με τον κρυπτόμενο-δοξαζόμενο συγγενή του,τον συγγενή της ΓΕΚ-Τέρνα και άλλους κορυφαίους. Τον ευχαριστώ πάντως για την πολιτική μου λύτρωση.»

Δείτε το σχετικό tweet: