Newsroom

Newsroom

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και οι "συναγωνιστές" του διοργανώνουν συλλαλητήριο στο Σύνταγμα (εικόνες)

Το τελευταίο του χαρτί παίζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η ακροδεξιά ηγετική του ομάδα. Η απόφαση της ΝΔ, όχι μόνο να στηρίξει τα συλλαλητήρια των "μακεδονομάχων" αλλά, επί της ουσίας, να τα συνδιοργανώσει μαζί με τη Χρυσή Αυγή και λοιπές εθνικιστικές ομάδες, αναμένεται να προκαλέσει αντιδράσεις ακόμα και μέσα στο ίδιο το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

5b2297cc1dc5244d348b45e5

Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια, ο Αντώνης Σαμαράς και ο Άδωνις Γεωργιάδης, μέσω του Κυριάκου Μητσοτάκη ως φερέφωνο, παίζουν τα ρέστα τους με το “Μακεδονικό”.

Στενοί συνεργάτες του προέδρου της ΝΔ, όπως ο -υμνητής του Ερντογάν- Κώστας Κυρανάκης, άρχισαν ήδη τις προετοιμασίες στο Facebook φτιάχνοντας τη σελίδες των συλλαλητηρίων.

Την ίδια ώρα, ταυτόχρονα,

ξεκίνησαν οι χορηγούμενες διαφημίσεις στο Facebook, από τη γνωστή καμπάνια “Χιλιάδες Φωνές”  που είχε προκαλέσει αντιδράσεις και γέλια με το “12 λόγοι γιατί με το Κυριάκο” και μια ιστοσελίδα, το “ΙΝΒΟΧ”. 



Εθνικιστικές οργανώσεις και φυσικά η Χρυσή Αυγή έχουν ήδη καλέσει σε συλλαλητήρια στα οποία θα συναντηθούν με τους… “συναγωνιστές” της ΝΔ.

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

5653777 1

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

Μετά από επιχείρηση αστυνομικών, εντοπίστηκε το εν λόγω σπίτι, μέσα στο οποίο διέμεναν 14 άτομα…