Ο «Κουραφέλκυθρος» σχολιάζει καυστικά την αποφυλάκιση του χρυσαυγίτη Πατέλη

«Μήπως δεν πρέπει να αποφυλακίζουμε τόσο εύκολα ναζί δολοφόνους;» - Δείτε ολόκληρο το σκίτσο!

246799574 10158263818286481 2460067483039143441 n

Με ένα καυστικό σκίτσο σχολίασε ο γνωστός σκιτσογράφος και δημιουργός των ΚουραφέλκυθρωνΑντώνης Βαβαγιάννης την προκλητική απόφαση αποφυλάκισης του πυρηνάρχη Νίκαιας της Χρυσής Αυγής Γιώργου Πατέλη.

Στο σκίτσο, το οποίο δημοσιεύεται στο news247, ο Βαβαγιάννης με τον χαρακτηριστικό του τρόπο δείχνει έναν άνδρα κατηγορούμενο να κάνει… «puppy eyes» στο δικαστήριο, ενώ οι δικαστές συζητούν για την υπόθεση αποφυλάκισής του.

«Μήπως δεν πρέπει να αποφυλακίζουμε τόσο εύκολα ναζί δολοφόνους;», αναρωτιέται ο πρόεδρος, για να λάβει την απάντηση από τη συνάδελφό του: «Αν αγαπάς κάποιον πραγματικά, ασ’ τον να φύγει!»

Η «ηρωίδα» του κομικ στριπ πάντως μοιάζει αρκετά με τη διαβόητη εισαγγελέα Αδαμαντία Οικονόμου που είχε προτείνει πέρσι την αθώωση όλων των εμπλεκομένων στη μεγάλη δίκη της Χρυσής Αυγής, ωστόσο η ομοιότητα μπορεί να είναι εντελώς συμπτωματική.

Μπλόκο στην προκλητική αποφυλάκιση Πατέλη βάζει ο εισαγγελέας Πλιώτας

Νωρίτερα σήμερα πάντως, ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Βασίλειος Πλιώτας ζήτησε την απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου της Αθήνας με την οποία αποφυλακίστηκε το στέλεχος της χρυσής Αυγής Γιώργος Πατέλης, που είχε καταδικαστεί για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση και για απλή συνέργεια στη δολοφονία του Παύλου Φύσσα έτσι ώστε να μελετήσει αν θα πρέπει να ασκηθεί αναίρεση.

Το Πενταμελές Εφετείο Αναστολών έκανε χθες Δευτέρα δεκτή κατά πλειοψηφία την αίτηση αποφυλάκισης του Πυρηνάρχη Νίκαιας της εγκληματικής οργάνωσης «Χρυσή Αυγή» Γιώργου Πατέλη γνωστού και ως «ό,τι κινείται σφάζεται», ο οποίος δούλευε στα κεντρικά γραφεία της οργάνωσης στη λεωφόρο Μεσογείων και έχει καταδικαστεί σε κάθειρξη 10 χρόνων για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση και για απλή συνέργεια στη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Η πλευρά του Πατέλη επικαλέστηκε ψυχολογικά θέματα του παιδιού του προσκομίζοντας ψυχιατρικές γνωματεύσεις. Κατά την πρότασή του ο εισαγγελέας που πρότεινε την αποφυλάκισή του, είπε πως «δεν υπάρχει σοβαρά μεγάλη πιθανότητα τέλεσης νέας πράξης καθώς το συγκεκριμένο αδίκημα τελέστηκε για συγκεκριμένους λόγους εν όψει συγκεκριμένων συνθηκών» ενώ παράλληλα έκανε λόγο για «υποδειγματικό κρατούμενο».

Στην αντεπίθεση περνά η Καϊλή: «Δεν με υπερασπίστηκαν το ΠΑΣΟΚ και η Ε.Ε., θα μετακομίσω στην Ιταλία»

5754833

Στην αντεπίθεση περνά η Καϊλή: «Δεν με υπερασπίστηκαν το ΠΑΣΟΚ και η Ε.Ε., θα μετακομίσω στην Ιταλία»

Τα παράπονα της προς το ΠΑΣΟΚ εξέφρασε σε συνέντευξη η Εύα Καϊλή

Ράδιο Αρβύλα: Το «αντίο» του Αντώνη Κανάκη για τη φετινή σεζόν – «Η χρονιά είχε δυο πρόσωπα, δεν ξέρω αν θα ξαναέρθουμε»

Κανάκης 1

Ράδιο Αρβύλα: Το «αντίο» του Αντώνη Κανάκη για τη φετινή σεζόν – «Η χρονιά είχε δυο πρόσωπα, δεν ξέρω αν θα ξαναέρθουμε»

Αυλαία έριξε για φέτος το Ράδιο Αρβύλα, με τον Αντώνη Κανάκη να μιλάει για τη…

Αλαζονικές δηλώσεις από Μητσοτάκη στο ΣΚΑΪ: «Η οικονομία πάει καλά και οι φόροι μειώνονται» (video)

μητσο

Αλαζονικές δηλώσεις από Μητσοτάκη στο ΣΚΑΪ: «Η οικονομία πάει καλά και οι φόροι μειώνονται» (video)

Εκτός τόπου και χρόνου τα όσα είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξη του στο ΣΚΑΪ