Ο Κουέντιν Ταραντίνο βγαίνει στη σύνταξη;

Σε μια πρόσϕατη ανοιχτή συζήτηση στην οποία συμμετείχαν και οι Κερτ Ράσελ και Σάμιουελ Τζάκσον, ο Κουέντιν Ταραντίνο έκανε μια…

tarantino

Σε μια πρόσϕατη ανοιχτή συζήτηση στην οποία συμμετείχαν και οι Κερτ Ράσελ και Σάμιουελ Τζάκσον, ο Κουέντιν Ταραντίνο έκανε μια δήλωση-σοκ, ανακοινώνοντας ότι σκοπεύει να εγκαταλείψει τη σκηνοθεσία μετά από τη μεθεπόμενη, 10η, ταινία του.

Συγκεκριμένα, ο Ταραντίνο ανέϕερε ότι θέλει να ϕύγει από το προσκήνιο προτού να τον βαρεθεί το κοινό, και ότι θεωρεί πως η σκηνοθεσία είναι μια ασχολία για νέους ανθρώπους.

Όπως είπε: «Θέλω να αϕήσω μια ϕιλμογραϕία δέκα ταινιών, οπότε ξέρω από τώρα ότι θα κάνω άλλες δύο μετά από αυτό (Hateful Eight)».

Πάντως δεν ήταν εντελώς απόλυτος, καθώς στη συνέχεια ανέϕερε ότι εϕόσον προκύψει κάποιο ενδιαϕέρον πρότζεκτ, δεν θα το προσπεράσει. Απλά θα πάψει να τα επιδιώκει.

Όσον αϕορά τους συν-πανελίστες του, ο Κερτ Ράσελ δήλωσε ότι δεν τον πιστεύει, ενώ ο Σάμουελ Τζάκσον αναρωτήθηκε τι θα κάνει αν δε σκηνοθετεί, στο οποίο ο Ταραντίνο απάντησε ότι θα γράϕει βιβλία και θεατρικά.

Πάντως υπάρχει αρκετός χρόνος μέχρι τη… 10η ταινία για να αλλάξει γνώμη ο Ταραντίνο.

Aναδημοσίευση από tospirto.net

Κάμαλα Χάρις: Σχεδόν σίγουρη η υποψηφιότητά της – «Θα νικήσουμε τον απατεώνα Τραμπ»

AP24204589419288

Κάμαλα Χάρις: Σχεδόν σίγουρη η υποψηφιότητά της – «Θα νικήσουμε τον απατεώνα Τραμπ»

Οι προτεραιότητες που θα βάλει στο επίκεντρο της προεκλογικής εκστρατείας της η αντιπρόεδρος των ΗΠΑ