Ο κόσμος πνίγεται… και ο Μητσοτάκης κάνει χιουμοράκι στη Βουλή (video)

Το αστείο του για Γεωργιάδη, Σπανάκη και ΚΚΕ

ΕΚ - Μητσοτακης

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε σήμερα κατά τη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας της Νέας Δημοκρατίας και για ακόμα μια φορά έδειξε πόσο μακρυά βρίσκεται από την πραγματικότητα, κάνοντας μάλιστα και αστειάκια με τις θέσεις των υπουργών του.

Ο πρωθυπουργός ξεκίνησε την ομιλία του αστειεύομενος με τους Άδωνι Γεωργιάδη και Βασίλη Σπανάκη, που κάθονταν στα έδρανα του ΚΚΕ.

«Δεν μπορώ να μην σχολιάσω το ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο Βασίλης Σπανάκης κάθονται στα έδρανα του ΚΚΕ. Δεν ξέρω αν αυτό υποδεικνύει έναν κόντρα ρόλο ως υπουργός και υφυπουργός Εργασίας. Μάλλον εκεί παραπέμπει…», σχολίασε ο Κ. Μητσοτάκης.

Η Θεσσαλία μέσα σε λίγες εβδομάδες δοκιμάζεται ξανά, με τους ανθρώπους πλέον να βρίσκονται σε απελπιστική κατάσταση βλέποντας τους κόπους μιας ζωής να καταστρέφονται και ο πρωθυπουργός κάθεται και κάνει αστειάκια στη Βουλή.

Άλλωστε το είπε και χθες κατά τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου «Αναλώνουμε αρκετό χρόνο στη διαχείριση των κρίσεων», οπότε μάλλον σκέφτηκε ότι πολύ ασχολήθηκε με αυτά τα ζητήματα και τώρα είναι ευκαιρία να χαλαρώσει

Δείτε το απόσπασμα στην αρχή του βίντεο:

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

ΚΚΕ

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

«Το ανιστόρητο σποτ προσφέρει άθελα του και μια πολύτιμη υπηρεσία. Φανερώνει ποιον πραγματικά θεωρεί αντίπαλο…