Newsroom

Newsroom

Ο Κόκκαλης διαψεύδει το Hot Doc. Μπορεί να διαψεύσει και τα επίσημα έγγραφα της εταιρίας του;

Με ανακοίνωσή του ο Σωκράτης Κόκκαλης διαψεύδει το δημοσίευμα του

sokratis 6

Με ανακοίνωσή του ο Σωκράτης Κόκκαλης διαψεύδει το δημοσίευμα του Hot Doc που κυκλοφορεί. Συγκεκριμένα, διαψεύδει ότι έχει την οποιαδήποτε σχέση με την εταιρία Gennet και απειλεί ότι θα προβεί σε δικαστικές ενέργειες εναντίον του περιοδικού που αποκάλυψε την υπόθεση.

Στην ανακοίνωση του, ο κ. Κόκκαλης σημειώνει: «Το περιεχόμενο του δημοσιεύματος του περιοδικού HOTDOC της 29/10/2015 με τίτλο «Σαββαΐδου και στο βάθος Κόκκαλης και σιωπή…. καθ’ ο μέρος με εμφανίζει προσωπικά αναμεμειγμένο στην «υπόθεση Gennet» και επιχειρεί να τη συσχετίζει και με σημερινά στελέχη του Ομίλου Intracom συνιστά κακόπιστη, ανήθικη και καθ’ όλα ανάρμοστη επίθεση στο πρόσωπό μου με καταφανή προσβλητικό και συκοφαντικό χαρακτήρα, καθόσον δεν έχω καμία απολύτως σχέση με την ως άνω υπόθεση»

Και καταλήγει λέγοντας: «Κατόπιν των ανωτέρω, θα προβώ στις δέουσες δικαστικές ενέργειες, εναντίον του εκδότη του παραπάνω περιοδικού που, περιέργως, ασχολείται μαζί μου κατ’ επανάληψη, αλλά και εναντίον οιουδήποτε άλλου αναδημοσιεύσει το ως άνω κείμενο».

Δημοσίευμα του Hot Doc με αποδείξεις

Όσα δημοσιεύσαμε αποτελούν επίσημα στοιχεία που περιέχονται σε εξίσου επίσημα έγγραφα. Ειδικότερα, το Φεβρουάριο του 2004 στο ενημερωτικό δελτίο για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Intramet, η οποία είναι εταιρία του Κόκκαλη, αναφέρονται όλες οι συνδεδεμένες εταιρίες του Ομίλου.

meto

Εκεί, ξεκάθαρα και επίσημα σημειώνεται ότι η εταιρία NAMAKO ανήκει στον Κόκκαλη κατά 54%, στην οποία συμμετέχουν ως πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος ο Κωνσταντίνος Τσουκαλίδης και ως αντιπρόεδρος ο Δημήτρης Κλώνης.

kefal

Η εταιρία Gennet δεν είναι μια άγνωστη εταιρία, αλλά αποτελεί τη μετεξέλιξη της εταιρίας NAMAKO. Η ΝΑΜΑΚΟ μετονομάστηκε σε Gennet στις 10/5/2004 και διατηρεί ως έδρα γραφεία στη λεωφόρο Μεσογείων 2-4. Στη Gennet εξακολουθεί να είναι πρόεδρος ο κ. Τσουκαλίδης που ενεπλάκη στην υπόθεση τοκογλυφίας. 

3 20

Ανακοίνωση Intracom

Σε ανακοίνωσή της η Intracom Holdings τονίζει ότι τόσο η εταιρεία όσο και ο Δημήτρης Κλώνης, νυν Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, ουδέποτε υπήρξαν μέτοχοι της εταιρείας GENNET Α.Ε.

«Η Ιntracom Holdings ανακοίνωσε ότι τόσο η Εταιρεία, όσο και ο κ. Δημήτρης Κλώνης, νυν Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, ουδέποτε υπήρξαν μέτοχοι της εταιρείας GENNET Α.Ε.
Επιπλέον, η εταιρία γνωστοποιεί ότι με αμετάκλητο βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών ο κ. Δημήτρης Κλώνης απηλλάγη ομόφωνα από κάθε ποινική ευθύνη σε σχέση με την εν λόγω υπόθεση.
Ως εκ τούτου, τονίζει η Intracom ΙΝΤΚΑ -1,14%, ουδεμία εμπλοκή υπάρχει σε σχέση με την σε εξέλιξη ποινική διαδικασία» υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση της εταιρίας.

Το Hot Doc ουδέποτε υποστήριξε ότι ο κ. Κλώνης υπήρξε μέτοχος της εταιρίας, αλλά μέλος του Δ.Σ. αυτής. Μάλιστα, όταν ο κ. Κλώνης προσήλθε στη δικαιοσύνη για την υπόθεση της τοκογλυφίας ισχυρίστηκε ότι δεν είχε ουσιαστική σχέση με τις ψευδοσυμβάσεις, αλλά ότι τις υπέγραφε τυπικά και μόνο. 

Διαβάστε τι αναφέρει το Εισαγγελικό πόρισμα της υπόθεσης:

2 17

To σημείο που αναφέρεται στον κ. Κλώνη:

1 50

 

Δείτε όλα τα στοιχεία για την υπόθεση στο Hot Doc που κυκλοφορεί….


ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Tέλος για την περιοδεία του Κασσελάκη στο Αιγαίο – Ικανοποιημένοι με την ανταπόκριση του κόσμου

6205146

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Tέλος για την περιοδεία του Κασσελάκη στο Αιγαίο – Ικανοποιημένοι με την ανταπόκριση του κόσμου

Στην Αθήνα επέστρεψε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης μετά την οκταήμερη περιοδεία του στα…

Θεσσαλονίκη: Η ΕΛ.ΑΣ επιτίθεται τώρα και σε…ρεμπέτικα γλέντια – Η αλληλεγγύη ποινικοποιείται και πάλι

GMRAAiCWsAAsIeK

Θεσσαλονίκη: Η ΕΛ.ΑΣ επιτίθεται τώρα και σε…ρεμπέτικα γλέντια – Η αλληλεγγύη ποινικοποιείται και πάλι

Η αστυνομοκρατία καλά κρατεί στην Θεσσαλονίκη, φτάνοντας σήμερα στα όρια της γελοιότητας, όταν δεκάδες αστυνομικές…

H αστυνομία εισέβαλε σπίτι της, αλλά αυτή δηλώνει: «Είμαστε περήφανα ένοχες για κάθε σύνθημα υπέρ της Παλαιστίνης» (vid)

mariare8umno.00 02 39 16.Still002

H αστυνομία εισέβαλε σπίτι της, αλλά αυτή δηλώνει: «Είμαστε περήφανα ένοχες για κάθε σύνθημα υπέρ της Παλαιστίνης» (vid)

Σε μια πρωτοφανή κίνηση κατατρομοκράτησης φοιτήτριας προχώρησε η αστυνομία στο Ρέθυμνο την Παρασκευή.