Ο Κασσελάκης προκαλεί τον Μητσοτάκη σε εκλογές για «έξοδο με αξιοπρέπεια»

Γιατί ζητά διεξαγωγή εκλογών και ευρωεκλογών στη χώρα μας παρουσία διεθνών παρατηρητών - Η στάση του ΣΥΡΙΖΑ για την πρόταση δυσπιστίας

kasselakis stefanos syriza

Το αίτημά του για διεξαγωγή των εκλογών και των ευρωεκλογών στη χώρα μας παρουσία διεθνών παρατηρητών επαναφέρει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης, με άρθρο-παρέμβασή του που δημοσιεύεται σήμερα στην Εφημερίδα των Συντακτών.

Όπως εξηγεί, το αίτημα αυτό το καταθέτει διερωτώμενος σε ποια άλλη προηγμένη δημοκρατία θα υπήρχε μία κυβέρνηση:

–    Που μπαζώνει τόπο εγκλήματος

–    Που μοντάρει αποδεικτικό υλικό

–    Που παρακολουθεί παράνομα πολιτικούς, στρατιωτικούς, επιχειρηματίες

–    Που ιδιοποιείται παράνομα για κομματικούς λόγους απόρρητα προσωπικά δεδομένα εκλογέων

–    Που καταδικάζεται από το ίδιο το Ευρωκοινοβούλιο για το Κράτος Δικαίου.

Επιμένοντας για τη διεξαγωγή εκλογών άμεσα, καλεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη σε “έξοδο με αξιοπρέπεια για να ξαναμετρήσουμε το ‘ζύγι‘, τώρα που αποκαλύπτεται ότι επιχειρήθηκε η χειραγώγηση της κοινής γνώμης και η συγκάλυψη του εγκλήματος ήδη από το βράδυ της τραγωδίας”, κάνοντας αναφορά στις αποκαλύψεις για “μονταζιέρα” στα Τέμπη.

Ασκώντας σκληρή κριτική στον πρωθυπουργό, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τονίζει: “Την ώρα που θα πέφτει με κρότο σαν μονάρχης, ο πρωθυπουργός θα αντιληφθεί ότι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης του είχε προτείνει μια αξιοπρεπή λύση. Όμως, εκείνος είχε ήδη διαρρήξει κάθε δεσμό με την αξιοπρέπεια”.

Όσο για το αν ο ΣΥΡΙΖΑ θα στηρίξει την πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης, ο Στέφανος Κασσελάκης ξεκαθαρίζει πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα τη στηρίξει και “δεν θα σταθεί ποτέ εξαίρεση στην προσπάθεια συνεννόησης των δημοκρατικών δυνάμεων του τόπου”, αν και κατά τον ίδιο πρόκειται για μία “διαδικασία-σόου που δεν θα καταφέρει δυστυχώς τίποτα ως προς την ουσία, την κρατική συγκάλυψη του εγκλήματος των Τεμπών”.

Στη φυλακή πολύ γνωστός δικηγόρος της Αθήνας – Καταδικάστηκε για βιασμό δύο παιδιών

δικαιοσύνη 1

Στη φυλακή πολύ γνωστός δικηγόρος της Αθήνας – Καταδικάστηκε για βιασμό δύο παιδιών

Ο 64χρονος δικηγόρος από την πρώτη στιγμή αρνήθηκε τις αποδιδόμενες σε βάρος του κατηγορίες, ισχυριζόμενος…