Ο Κασιδιάρης καταθέτει δήλωση στον Άρειο Πάγο για συμμετοχή στις εκλογές

Αποφασισμένος να κατέβει στις εκλογές ο πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής - Τι λέει η δικηγόρος του

EK Kasidiaris

Αποφασισμένος να κατέβει στις εκλογές με το κόμμα που ίδρυσε εμφανίζεται ο Ηλίας Κασιδιάρης, σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η δικηγόρος του, Βάσω Πανταζή, απτόητος από την (προβληματική) τροπολογία Βορίδη.

Όπως ανέφερε η δικηγόρος μιλώντας στο Open, ο Ηλίας Κασιδιάρης “θα είναι κανονικά υποψήφιος στην εκλογική περιφέρεια Α’ Αθηνών με το κόμμα που έχει ιδρύσει, το Εθνικό Κόμμα Έλληνες, και το απόγευμα θα κατατεθούν και τα σχετικά έγγραφα, η δήλωση δηλαδή συμμετοχής του κόμματος στις εκλογές, στο αρμόδιο τμήμα του Αρείου Πάγου”.

Η ίδια εξέφρασε αισιοδοξία ότι ο Άρειος Πάγος δεν θα απορρίψει τη συμμετοχή του Ηλία Κασιδιάρη στις εκλογές, κάνοντας λόγο για δημοκρατικό δικαίωμα του πρώην βουλευτή της Χρυσής Αυγής, αν και σημείωσε ότι ο ίδιος δεν είναι τόσο αισιόδοξος.

Στο σημείο εκείνο παρενέβη ο Δημήτρης Καμπουράκης, σχολιάζοντας: “Μιλάμε για κάτι ανθρώπους που κυκλοφορούσαν με μια φαλτσέτα στην κωλότσεπη. Τι δημοκρατίες και κουραφέξαλα τώρα, συγγνώμη”.

Η ανακοίνωση Κασιδιάρη

«Στις εκλογές της 21ης Μαΐου θα είμαι υποψήφιος στην Α’ Αθηνών με το «Εθνικό Κόμμα Έλληνες» με πρόεδρο τον καθηγητή της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων, ταξίαρχο Δημήτριο Χατζηλιάδη.

Πάνω από μισό εκατομμύριο Έλληνες στηρίζουν αυτήν την στιγμή αποδεδειγμένα το κόμμα μας. Έχουμε υποχρέωση απέναντί τους να δώσουμε τη μεγάλη πολιτική και νομική μάχη μέχρι το τέλος. Όποιος επίορκος Κυβερνητικός ή Δικαστικός παράγοντας επιχειρήσει να στερήσει παρανόμως τα πολιτικά δικαιώματα μισού εκατομμυρίου Ελλήνων και να καταργήσει τις ελεύθερες εκλογές, θα διαπράξει το Κακούργημα της εσχάτης προδοσίας που τιμωρείται με ισόβια.

Στις 2 Μαΐου στον Άρειο Πάγο θα αναμετρηθεί το Δίκαιο με το Άδικο, ο Νόμος με την Παρανομία, η Δημοκρατία (που εκπροσωπείται από το Εθνικό Κόμμα Έλληνες) με την τυραννία του πολιτικού συστήματος. Έχω χάσει ήδη 3,5 χρόνια της ζωής μου μέσα σε καθεστωτικές φυλακές, γιατί δεν σταμάτησα ποτέ να μάχομαι υπέρ Πίστεως και Πατρίδος. Όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα της Δικαστικής μάχης που έρχεται, να είστε βέβαιοι για ένα πράγμα: πως ο ανένδοτος αγώνας για το Δίκαιο, την Αλήθεια και την Ελλάδα θα συνεχιστεί και θα είναι νικηφόρος».

Μαρίνα Σάττι : «Αυτοί είμαστε, τραγουδάμε στα ελληνικά, χορεύουμε με ζουρνά, είμαστε όμως και σύγχρονοι» (video)

σαττι 1

Μαρίνα Σάττι : «Αυτοί είμαστε, τραγουδάμε στα ελληνικά, χορεύουμε με ζουρνά, είμαστε όμως και σύγχρονοι» (video)

Λίγο πριν την εμφάνισή της στον τελικό της Eurovision 2024, η ελληνίδα τραγουδίστρια ετοιμάζεται να…

Αβέβαιο το μέλλον της Γάζας-Απέρριψε την πρόταση εκεχειρίας ο Νετανιάχου: Συνεχίζουμε την επιχείρηση στη Ράφα

Αβέβαιο το μέλλον της Γάζας-Απέρριψε την πρόταση εκεχειρίας ο Νετανιάχου: Συνεχίζουμε την επιχείρηση στη Ράφα

Δεν κάνει πίσω το Ισραήλ παρά το «ναι» σε εκεχειρία από τη Χαμάς.

Viral φίλος του Ολυμπιακού που σουβλίζει το αρνί και… τεμαχίζει με μπαλτά εμφάνιση της Άστον Βίλα!

aston villa olympiacos 19252

Viral φίλος του Ολυμπιακού που σουβλίζει το αρνί και… τεμαχίζει με μπαλτά εμφάνιση της Άστον Βίλα!

Ένας φίλαθλος του Ολυμπιακού αποφάσισε να γιορτάσει το Πάσχα με έναν ιδιαίτερο τρόπο